Duitse gezelligheid bij De Bebsel

Na het succesvolle Nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Apollo vorige week in de sporthal konden ook de Reggestad Muzikanten vanmiddag op veel publiek rekenen. In een volle zaal De Bebsel genoten liefhebbers van ‘volkstümliche’ muziek van de Goorse muzikanten. Naast de Reggestad Muzikanten traden ook De Reggethaler Spatzen op. Het nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten werd voor het eerst bij De Bebsel gehouden nadat zaal Jachtlust, waar eerder werd gespeeld, werd gesloten.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • BlacKkKlansman in Alleman25 mei 2019 BlacKkKlansman in Alleman Op dinsdag 28 mei 2019 draait filmhuis Alleman de film BlacKkKlansman. De nieuwe komedie van Spike Lee vertelt het verhaal waarin een zwarte agent weet te infiltreren bij de Ku Klux Klan. […]
  • Dave Lee in Portret13 december 2017 Dave Lee in Portret In Portret staat Dave Lee deze week centraal. De Gorenaar kwam ter wereld in Engeland, waar hij opgroeide in Nottingham. Lee kwam in 2001 naar 't Twentse Haagje. Naast het werken in een […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Reggestad Muzikanten op Monte Bello6 juni 2019 Reggestad Muzikanten op Monte Bello De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Op Tweede […]