Duitse gezelligheid bij De Bebsel

Na het succesvolle Nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Apollo vorige week in de sporthal konden ook de Reggestad Muzikanten vanmiddag op veel publiek rekenen. In een volle zaal De Bebsel genoten liefhebbers van ‘volkstümliche’ muziek van de Goorse muzikanten. Naast de Reggestad Muzikanten traden ook De Reggethaler Spatzen op. Het nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten werd voor het eerst bij De Bebsel gehouden nadat zaal Jachtlust, waar eerder werd gespeeld, werd gesloten.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers31 januari 2019 Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers Onder de naam De Hofbloazers is er een nieuw Goor dweilorkest opgericht dat onderdeel is van de jubilerende muziekvereniging Apollo. Maar liefst achttien leden van de Goorse muziektrots […]
  • Muzikale lokale klanken klinken op Rosenmontag5 maart 2019 Muzikale lokale klanken klinken op Rosenmontag Rosenmontag in Goor zit er weer op. In 't Twentse Haagje bleef het relatief rustig, maar plaatsgenoten waren wel buiten de stad- en landgrens actief vandaag. Zo was Apollo als te doen […]
  • Dave Lee in Portret13 december 2017 Dave Lee in Portret In Portret staat Dave Lee deze week centraal. De Gorenaar kwam ter wereld in Engeland, waar hij opgroeide in Nottingham. Lee kwam in 2001 naar 't Twentse Haagje. Naast het werken in een […]
  • Apollo in het Olympisch Stadion bij Oranje12 januari 2019 Apollo in het Olympisch Stadion bij Oranje 2019 is het jaar van ons eigen muziekkorps Apollo. Het Goorse genootschap bestaat dit kalenderjaar maar liefst 100 jaar. Een eeuw muziek van lokale bodem, een onvolprezen mijlpaal. En dus […]
  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2019 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten Als ieder jaar ook nu weer een nieuwjaarsconcert van Apollo’s Reggestad Muzikanten. De Bebsel is zondagmiddag de plaats van handeling van het eerste afspraakje in 2019. De Reggestad […]