Duitse gezelligheid bij De Bebsel

Na het succesvolle Nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Apollo vorige week in de sporthal konden ook de Reggestad Muzikanten vanmiddag op veel publiek rekenen. In een volle zaal De Bebsel genoten liefhebbers van ‘volkstümliche’ muziek van de Goorse muzikanten. Naast de Reggestad Muzikanten traden ook De Reggethaler Spatzen op. Het nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten werd voor het eerst bij De Bebsel gehouden nadat zaal Jachtlust, waar eerder werd gespeeld, werd gesloten.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2019 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten Als ieder jaar ook nu weer een nieuwjaarsconcert van Apollo’s Reggestad Muzikanten. De Bebsel is zondagmiddag de plaats van handeling van het eerste afspraakje in 2019. De Reggestad […]
  • Apollo in het Olympisch Stadion bij Oranje12 januari 2019 Apollo in het Olympisch Stadion bij Oranje 2019 is het jaar van ons eigen muziekkorps Apollo. Het Goorse genootschap bestaat dit kalenderjaar maar liefst 100 jaar. Een eeuw muziek van lokale bodem, een onvolprezen mijlpaal. En dus […]
  • Stevens herdacht, Leeftink nieuwe voorzitter8 januari 2019 Stevens herdacht, Leeftink nieuwe voorzitter De Trekpleister heeft afgelopen week op een bijzondere wijze stilgestaan bij het overlijden van Herman Stevens (foto). Stevens, die in oktober overleed op 83-jarige leeftijd, werd om zijn […]
  • 100 jaar Monte Bello8 januari 2019 100 jaar Monte Bello Bij Camping Monte Bello is deze week het startschot gegeven voor het jubileumjaar 2019. Het recreatie en kampeer-domein op de Herikerberg viert namelijk haar 100-jarig jubileum. Tevens is […]
  • Dave Lee in Portret13 december 2017 Dave Lee in Portret In Portret staat Dave Lee deze week centraal. De Gorenaar kwam ter wereld in Engeland, waar hij opgroeide in Nottingham. Lee kwam in 2001 naar 't Twentse Haagje. Naast het werken in een […]