Wevers moet strijd staken in Dakar Rally

Hij heeft zijn koffers inmiddels alweer gepakt. Voor Erik Wevers is de Dakar Rally 2019 uitgelopen op een deceptie. De coureur heeft moeten opgeven na de vijfde etappe. Zijn navigator Ashley Garcia blesseerde zich tijdens de etappe aan zijn voeten door een fout van Wevers, die een diepe afstap miste. Door de blessure moest het duo uiteindelijk de strijd staken.


Gerelateerde berichten

  • Start Wevers in Le Dakar6 januari 2019 Start Wevers in Le Dakar Hij is er klaar voor. Erik Wevers begint vandaag aan de zwaarste autorally ter wereld. De zanderige ondergrond in Zuid-Amerika maakt het onvoorspelbare evenement nóg onberekenbaarder. De […]
  • Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede17 september 2016 Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede Jan Nijhof is vandaag uitgevallen tijdens de Hellendoorn-rally. De Goorse coureur kende een probleem met de electronica en kon niet verder. Een trekker van een loonbedrijf haalde de BMW […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn16 september 2016 Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn Met startnummer 23 staat hij weer tussen de rallycracks van Nederland. Bij Jan Nijhof, meervoudig Nederlands kampioen, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Hij prijkt weer aan het […]
  • Nijhof wint korte editie Hellendoorn Rally20 september 2014 Nijhof wint korte editie Hellendoorn Rally Jan Nijhof heeft vanavond de korte editie van de Hellendoorn Rally gewonnen. De Goorse coureur reed samen met zijn eveneens Goorse navigator Henk-Jan Elbert naar de eerste plaats bij de […]