Stoel nieuwe voorzitter Dynamiek

Ronald is Stoel is vrijdagavond in de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als voorzitter van HV Dynamiek. Stoel volgt daarmee Karin Spoelder op die de afgelopen jaren leiding gegeven heeft aan de Goorse Handbalvereniging. De nieuwbakken voorzitter Stoel maakt al twee jaar deel uit van het bestuur als algemeen bestuurslid. Naast een nieuwe voorzitter werd ook een nieuwe penningmeester en secretaris benoemd. Janet ten Berge verruilt de secretarisfunctie voor het penningmeesterschap. Ilse Onland, die onlangs Caecil Vehof als bestuurslid heeft vervangen, zal de secretarisfunctie vervullen.

Stoel presenteerde ook het nieuwe wedstrijdshirt

Gerelateerde berichten

  • Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s6 januari 2019 Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s Naast het prestigieuze darttoernooi wordt er in deze periode van het jaar ook altijd op het groene laken gestreden bij Café de Buddy's. De titel van het biljarttoernooi André Overbeek de […]
  • Jaarvergadering Vrouwen van Nu12 januari 2019 Jaarvergadering Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houdt haar jaarvergadering komende donderdag in De Klokkenkamp. Het officiële gedeelte bestaat uit de jaarverslagen van secretaris en penningmeester. […]
  • Kaarten The Kik naar Simone ten Have7 maart 2019 Kaarten The Kik naar Simone ten Have Simone ten Have is de winnares geworden van de deel- en like-actie voor tickets van The Kik op de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl. Na loting kwam haar naam uit de koker en wint zij dus […]
  • Gelen slaat zijn slag met Voeckler18 juli 2012 Gelen slaat zijn slag met Voeckler Paul Gelen is de nieuwe leider van de Goorse Tourpoule. Met Thomas Voeckler, die woensdag de Koniginnerit in de Tour de France won, stak hij al zijn concurrenten de loef af. Met nog vijf […]
  • TSM maakt rentree in de Tent tijdens Schoolfeest16 januari 2019 TSM maakt rentree in de Tent tijdens Schoolfeest Een vreugdedans bij de krasse Schoolfeestadepten. De band TSM maakt namelijk na vijfentwintig jaar weer haar comeback in de Tent. Op woensdagmiddag, tijdens de Seniorenmiddag, zullen de […]