Stoel nieuwe voorzitter Dynamiek

Ronald is Stoel is vrijdagavond in de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als voorzitter van HV Dynamiek. Stoel volgt daarmee Karin Spoelder op die de afgelopen jaren leiding gegeven heeft aan de Goorse Handbalvereniging. De nieuwbakken voorzitter Stoel maakt al twee jaar deel uit van het bestuur als algemeen bestuurslid. Naast een nieuwe voorzitter werd ook een nieuwe penningmeester en secretaris benoemd. Janet ten Berge verruilt de secretarisfunctie voor het penningmeesterschap. Ilse Onland, die onlangs Caecil Vehof als bestuurslid heeft vervangen, zal de secretarisfunctie vervullen.

Stoel presenteerde ook het nieuwe wedstrijdshirt

Gerelateerde berichten

  • Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s6 januari 2019 Overbeek wint biljarttoernooi bij Buddy’s Naast het prestigieuze darttoernooi wordt er in deze periode van het jaar ook altijd op het groene laken gestreden bij Café de Buddy's. De titel van het biljarttoernooi André Overbeek de […]
  • Jaarvergadering Vrouwen van Nu12 januari 2019 Jaarvergadering Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houdt haar jaarvergadering komende donderdag in De Klokkenkamp. Het officiële gedeelte bestaat uit de jaarverslagen van secretaris en penningmeester. […]
  • Gelen slaat zijn slag met Voeckler18 juli 2012 Gelen slaat zijn slag met Voeckler Paul Gelen is de nieuwe leider van de Goorse Tourpoule. Met Thomas Voeckler, die woensdag de Koniginnerit in de Tour de France won, stak hij al zijn concurrenten de loef af. Met nog vijf […]
  • Stevens herdacht, Leeftink nieuwe voorzitter8 januari 2019 Stevens herdacht, Leeftink nieuwe voorzitter De Trekpleister heeft afgelopen week op een bijzondere wijze stilgestaan bij het overlijden van Herman Stevens (foto). Stevens, die in oktober overleed op 83-jarige leeftijd, werd om zijn […]
  • p42926662 mei 2013 Twenthe D1 figureert in voetbalstadion Het was een hele belevenis voor de voetballers van Twenthe D1. Voetballen in een echt stadion. In het onderkomen van FC Emmen kruisten de pupillen van D1 de degens met FC Emmen D1. De […]