Playbackshows steeds populairder en creatiever

Ze waren weer afgeladen vol. De kantines van SV Hector en Twenthe. Bij beide clubs werd gisteren de zeer prestigieuze playbackshow georganiseerd. Bij Hector al jaren een rijke traditie, bij Twenthe een relatief nieuw maar zeer populair fenomeen. Maar bij beide verenigingen lijkt de rek er nog niet uit. De mannen van Twenthe III wonnen de playbackshow bij de Tricolores door middels een mix van cabaret en muziek een aantal clublieden op de hak te nemen. Het was sowieso een fraai weekend voor de mannen, die als voorbereiding de stad Köln bezochten. Bij Hector zegevierde Keet Klemme met ‘Leven na de Dood’.

Gerelateerde berichten

  • Cabaret in de kerk7 januari 2019 Cabaret in de kerk Het christelijke cabaretduo Eer & Nan komt volgende week donderdag in de Ark in Goor. De voorstelling die de naam 'Vooruit' heeft meegekregen, gaat over twee dames die vol verwachting […]
  • Laatste voetbalplaatjes-ruilmiddag bij ’t Kukelnest24 januari 2018 Laatste voetbalplaatjes-ruilmiddag bij ’t Kukelnest De succesvolle voetbalplaatjes-actie met elftallen en spelers van de Goorse clubs, loopt naar het einde en steeds meer fanatieke spaarders slagen er in om het boek vol te krijgen. Om dat […]
  • Nieuwe voetbalplaatjesactie Albert Heijn8 juli 2017 Nieuwe voetbalplaatjesactie Albert Heijn De succesvolle voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Brandenbarg krijgt een vervolg. In september gaan alle spelers van vv Twenthe, GFC en sv Hector op de kiek. In totaal prijken er straks […]
  • Goorse voetbalplaatjes actie verlengd tot eind januari16 december 2017 Goorse voetbalplaatjes actie verlengd tot eind januari Er kan nog tot eind januari worden doorgespaard om de Goorse voetbal-plakboeken vol te krijgen. De actie van Albert Beijn is verlengd om iedereen de mogelijkheid te geven dat streven te […]
  • Privatisering kunstgrasvelden van de baan21 april 2016 Privatisering kunstgrasvelden van de baan Het plan om alle sportvelden te privatiseren is alweer afgeschoten. Het voornemen werd vorig jaar met veel tam-tam aangekondigd door wethouder Harry Scholten, maar bleek allerminst […]