Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes

Bij de Goorse sportschool Movado Sports wordt komende maandag 21 januari een drie uur durende spinningmarathon georganiseerd. Die blijkt op voorhand al een groot succes te zijn. Per lesuur waren dertien fietsen beschikbaar en die zijn allemaal volgeboekt. Organisator Marike Thijssen kan nu dan ook al rekenen op een bedrag van rond de vierhonderd euro.

Thijssen fietst zelf in september weer mee met Duchenne Heroes. Dat is een zevendaagse mountainbiketocht door Frankrijk, België en Nederland waarmee geld opgehaald wordt voor de strijd tegen Duchenne Spierdystrofie. Om mee te kunnen doen moeten deelnemers een bedrag inleggen. Thijssen doet dat dus onder meer door het organiseren van deze spinningmarathon.

De spinningmarathon, die gegeven wordt door Aschwin Kruders, begint maandag om 19.00 uur. De meeste deelnemers, die tien euro per lesuur inleggen, doen één uur mee. Een enkeling kiest ervoor om twee uur achter elkaar te fietsen. Wie wil komen kijken of ter plekke ook een bedrag beschikbaar wil stellen is van harte welkom.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien7 september 2018 Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien De Goorse mountainbikers Raymond Koeleman en Marike Thijssen zijn er klaar voor. Komende zondag gaan ze van start in Duchenne Heroes. In zeven dagen tijd rijden ze vervolgens over een […]
  • Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen2 maart 2017 Op de spinningfiets Duchenne de wereld uit trappen Een kleine sportieve bijdrage leveren aan het goede doel. Voor wie dat wil en kan is zaterdag 18 maart de uitgelezen mogelijkheid. De Goorse Marike Thijssen doet in september namelijk mee […]
  • Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes23 juni 2019 Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes Op zaterdag 13 juli organiseren de Tempo-Team bikers voor de 3de keer de Bike of Hike&BBQ voor Duchenne Heroes. Op deze dag is het mogelijk om op de mountainbike of met de racefiets […]
  • Goorse toerfietsers leggen mountainbikeroute aan3 februari 2015 Goorse toerfietsers leggen mountainbikeroute aan Een groot aantal Goorse fietsers is in de afgelopen maanden druk geweest om de aanleg van 30-kilometer lange route mogelijk te maken in het buitengebied van Goor. De aanleg is mede dankzij […]
  • Survival Run voor Kika22 mei 2015 Survival Run voor Kika Movado Sports organiseert vanavond een Survival Run waarvan de opbrengst in zijn geheel bestemd is voor Kika. Deze stichting zet zich landelijk in voor kinderen met kanker. De run over een […]