Alink en Reef tweede in Vikingrun 2019

Johan Alink en Paul Reef zijn tweede geworden tijdens de avontuurlijke Vikingrun. Die voerde dit jaar richting Polen, Oekraïne, Moldavië en Hongarije. Het Goorse duo was onderdeel van een deelnemersveld van negen ploegen die in auto’s door Europa trokken en onderweg allerlei opdrachten moesten vervullen. Voor het vervullen van die opdrachten die zeer uiteenlopend waren kregen Alink en Reef ook de creativiteitsprijs. Er waren nog drie Gorenaren die meededen. Hans Brunnekreef reed met Henk Schut terwijl Hans Harmsel een team vormde met Haaksbergenaar Gerald Emaus. Na een roerige week keerden de Gorenaren moe maar voldaan afgelopen zondag terug. De Vikingrun werd gewonnen door de bekende rallycoureur Dennis Kuipers uit Ambt Delden. Hij reed met Maurice Lammersen.

vlnr: Hans Brunnekreef, Paul Reef, Hans Harmsel, Gerald Emaus, Henk Schut en Johan Alink


Gerelateerde berichten

  • Verkeersinfarct door Mercom-stoet17 maart 2018 Verkeersinfarct door Mercom-stoet Het centrum van Goor stond vanmiddag een korte periode muurvast. Oorzaak: Een lange stoet van vrachtwagens van het Goorse Mercom. Deze reden toeterend achter een speciaal vervaardigde […]
  • Actiecomité Molenstraat wil weer massaal protest11 juni 2018 Actiecomité Molenstraat wil weer massaal protest Het actiecomité 'Help Goor de Molenstraat door' roept eenieder die wil dat de Molenstraat weer tweerichtingsverkeer wordt, op om maandag 18 juni naar het gemeentehuis te komen. Voorman […]
  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Strijd om visvijver laait weer op25 oktober 2016 Strijd om visvijver laait weer op Een grote bouwlamp vanuit de tuin van omwonende Goorhuis leidde gisteravond een nieuwe episode in, in de strijd om de retentie-vijver aan de Kloosterlaan. Daar is op zijn verzoek een […]
  • Oproep aan criticasters: Help nu mee aan nieuwe Paardenmarkt !6 december 2019 Oproep aan criticasters: Help nu mee aan nieuwe Paardenmarkt ! Een ingezonden stuk van Paul Reef, secretaris van Goor Collectief en één van de initiatiefnemers van de Goorse Paardenmarkt 'nieuwe stijl'. Hij reageert daarin op de felle kritiek die via […]