Bizarre bottenvondst Goorse natuurfotograaf

Een bizarre vondst door de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester aan de Ulkenweg in Ambt Delden. Daar zag hij beenderen van een dier gewikkeld in een laken. Bouwmeester maakte er foto’s van en kwam er bij navraag op Facebook achter dat de botten hoogstwaarschijnlijk van een schaap zijn. Ook schakelde hij de politie in die inmiddels ook polshoogte heeft genomen. Het is tot op heden volstrekt onduidelijk hoe de botten daar terecht zijn gekomen maar dat er sprake is van dump lijkt welhaast zeker.


Gerelateerde berichten

  • Bonte kilometervreter is uitgevlogen7 mei 2018 Bonte kilometervreter is uitgevlogen Een dood vogeltje met een surrealistisch verhaal. Na ruim 100.000 kilometers is één van de meest bijzondere bonte vliegenvangers uitgevlogen. Na tochten van het landgoed Weldam naar onder […]
  • De Goorse IJsvogel…16 januari 2017 De Goorse IJsvogel… De redactie van deze site ontving een paar prachtige foto's van een IJsvogel die is gefotografeerd in de tuin van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester in de tuin achter zijn woning op […]
  • Groene loper zoekt lentefotografen10 april 2018 Groene loper zoekt lentefotografen De Groene Loper Hof van Twente is op zoek naar fotografen die fraaie lentefoto's willen maken voor de nieuwe website. Deze wordt vandaag online gezet. De organisatie die zoveel mogelijk […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Verbijstering Rijkens over afspraken rond statushouders12 augustus 2016 Verbijstering Rijkens over afspraken rond statushouders PVDA fractievoorzitter Fred Rijkens heeft met verbazing kennis genomen van een passage in het jaarverslag van de Bouwvereniging Ambt Delden. Daarin staat dat met de gemeente Hof van Twente […]