Neem een kijkje in De Binnenhof

Dagvoorziening de Binnenhof is een kleinschalige, gezellige dagvoorziening in ons rustieke Twentse Haagje. Ze bieden een vertrouwde plek voor ouderen, waar in groepsverband een kop koffie kan worden gendronken, maar ook sportieve handelingen worden verricht. Wil jij een kijkje nemen? Neem dan vrijblijvend contact op of komen even langs aan de Stoevelaar 1, 7471 AB Goor. Telefoon: 0547-386771 of mail Goor-binnenhof@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • Hondje Dommel vermist21 januari 2019 Hondje Dommel vermist Dommel is sinds gisteren vanaf de Stoevelaarsweg vermist. Dommel is een teefje van 1 jaar oud en heeft een zwarte vacht. Heeft u Dommel gezien, neem dan contact op met 06-16288822.
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • EHBO-cursus weer van start27 december 2018 EHBO-cursus weer van start De EHBO-vereniging in Goor wil in januari starten met een nieuwe serie cursussen. Bij voldoende aanmelding zal de eerste cursusavond op maandag 14 januari. In zes avonden plus een […]
  • Eddy Gruppen clubman van het jaar van GFC1 januari 2019 Eddy Gruppen clubman van het jaar van GFC Eddy Gruppen is tijdens de nieuwjaarsreceptie van GFC verkozen tot clubman van het jaar van de oudste Goorse voetbalvereniging. De huidige voorzitter zet zich al jaren in op diverse […]
  • Met de bus naar Miljoenenjacht6 februari 2019 Met de bus naar Miljoenenjacht Het moet een uitstapje worden met veel gezelligheid en hopelijk met een prachtige jackpot. De tocht van 50 mensen uit Goor richting het programma Miljoenenjacht. Op vrijdag 1 maart zijn […]