Riet van de Burg in Portret

Riet van de Burg is komende zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is niet in Goor geboren, haar ouders waren een mix van twee nationaliteiten, maar inmiddels is ze niet meer weg te denken uit ’t Twentse Haagje. Ze zat vol ambities en haar carrière in de kapperswereld kende vele hoogtepunten met onder meer de wereldtitel. Ze is nog steeds actief in haar specialiteit. Schilderen van landschappen is eveneens haar nieuwe hobby. Wilt u meer weten, dan kunt u tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hofstreek Portret luisteren. De techniek in handen van Gerben Klein Nagelvoort. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen.

Riet met links naast haar opvolgster en dochter Petra.

Gerelateerde berichten

  • Oplaat te gast in Portret6 maart 2019 Oplaat te gast in Portret Gert-Jan Oplaat is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. De in Goor ook bekende muzikant uit Markelo en voormalig politicus komt verhalen over zijn avonturen. Wilt u meer over […]
  • Juf Hennie Koens in Portret4 januari 2017 Juf Hennie Koens in Portret In het programma Portret staat zondag een prominente docent uit het Goorse basisschoolleven centraal. Hennie Koens uit Diepenheim nam onlangs afscheid van de Prins Constantijnschool. Ze is […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]
  • Arjan Voortman in Radioportret5 augustus 2016 Arjan Voortman in Radioportret Arjan Voortman is komende zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De geboren Markeloër woont inmiddels al 40 jaar in Goor. Voortman is vinoloog en sinds acht jaar […]
  • bewegenouderen24 augustus 2012 Beweegactiviteiten voor ouderen De Stichting Welzijn Ouderen Hof van Twente start begin september met het nieuwe seizoen vol beweegactiviteiten. In de gemeente zijn er dan weer diverse activiteiten als bewegen op muziek, […]