Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup

GFC is uitgeschakeld in de strijd om de Tukker Cup. De Oudste Goorsche moest vanavond haar hoofd buigen in de tweede ronde. Tweedeklasser Barbaros was met 4-1 te sterk, maar GFC begon nog wel brutaal. De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam na een kwartier via Olaf Siegers nog wel brutaal op voorsprong, maar in de tweede helft trok Barbaros de wedstrijd naar zich toe.

 

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup2 januari 2019 GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup GFC speelt in de achtste finale om de Tukker Cup een uitwedstrijd bij Barbaros op sportpark Veldwijk in Hengelo. De rood-zwarten zijn de enige Goorse club die nog in de race is voor deze […]
  • GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup24 februari 2018 GFC-Emos afgelast, wel duel om Tukker Cup De wedstrijd GFC-Emos die voor morgen op het programma stond in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal is afgelast. Het veld op sportpark Heeckeren is onbespeelbaar door de […]
  • Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld22 januari 2020 Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld Het duel in de kwartfinale van de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys is gisteravond na 45 minuten voetbal gestaakt. Scheidsrechter Dennis Reuvers voelde zich door de Goorse ploeg dermate […]
  • Siegers op schot in strijd om Tukker Cup24 oktober 2017 Siegers op schot in strijd om Tukker Cup GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de […]
  • Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup25 juli 2018 Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup De drie Goorse voetbalclubs doen ook dit jaar mee aan de strijd om de Tukker Cup. De Twentse amateurstrijd wordt komend seizoen voor de tweede georganiseerd en leverde met vv Twenthe […]