Twenthe verliest van Enter Vooruit

Twenthe Goor heeft vanavond in aanloop naar de tweede competitiehelft het oefenduel met Enter Vooruit verloren. Op Sportpark Piepwillem werd het 1-4 in het voordeel van de zaterdag eersteklasser. Halverwege was het nog 0-0. Het doelpunt namens de Tricolores kwam op naam van Stijn Jeurlink.

Gerelateerde berichten

  • Hans Dirksen langer bij vv Twenthe12 december 2018 Hans Dirksen langer bij vv Twenthe Hans Dirksen heeft zijn contract bij vv Twenthe met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Enter is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de Tricolores. De afgelopen jaren […]
  • Reunie-Twenthe 7-0, GFC-ABS 0-0, DAVO-Hector 1-35 mei 2019 Reunie-Twenthe 7-0, GFC-ABS 0-0, DAVO-Hector 1-3 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse a- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Reunie - vv Twenthe 7-0 4G 13.00 uur: GFC - ABS Bathmen […]
  • GFC klopt Twenthe en wordt 3e op Hoftoernooi1 september 2017 GFC klopt Twenthe en wordt 3e op Hoftoernooi GFC is vanavond derde geworden op het Hoftoernooi. Op het eigen sportpark Heeckeren klopte de vierdeklasser in de poulefase verrassend derdeklasser vv Twenthe met 2-0 door treffers van Tim […]
  • Derde plek Twenthe C1 in Uerdingen10 juni 2019 Derde plek Twenthe C1 in Uerdingen Twenthe C1 is in het afgelopen Pinksterweekeinde derde geworden tijdens de strijd om de "Bayer Uerdingen Pokal". Aan dit internationale toernooi in Duitsland deden 24 voetbalteams mee in […]
  • Hector speelt gelijk tegen Avanti8 maart 2015 Hector speelt gelijk tegen Avanti Hector heeft vanmiddag het thuisduel tegen Avanti Wilskracht met 0-0 gelijk gespeeld. De groen witten hadden een licht overwicht in de eerste helft en kregen één grote kans op de […]