Twenthe verliest van Enter Vooruit

Twenthe Goor heeft vanavond in aanloop naar de tweede competitiehelft het oefenduel met Enter Vooruit verloren. Op Sportpark Piepwillem werd het 1-4 in het voordeel van de zaterdag eersteklasser. Halverwege was het nog 0-0. Het doelpunt namens de Tricolores kwam op naam van Stijn Jeurlink.

Gerelateerde berichten

  • Hans Dirksen langer bij vv Twenthe12 december 2018 Hans Dirksen langer bij vv Twenthe Hans Dirksen heeft zijn contract bij vv Twenthe met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Enter is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de Tricolores. De afgelopen jaren […]
  • GFC klopt Twenthe en wordt 3e op Hoftoernooi1 september 2017 GFC klopt Twenthe en wordt 3e op Hoftoernooi GFC is vanavond derde geworden op het Hoftoernooi. Op het eigen sportpark Heeckeren klopte de vierdeklasser in de poulefase verrassend derdeklasser vv Twenthe met 2-0 door treffers van Tim […]
  • Olympia 1 begint met overwinning4 februari 2019 Olympia 1 begint met overwinning In de 1e klasse D zijn de tafeltennissers van Olympia 1 de voorjaarscompeetitie begonnen met een kleine overwinning op Thibats 2. In de sportzaal aan de Kievitstraat werd tegen het tweede […]
  • Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup15 januari 2019 Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup GFC is uitgeschakeld in de strijd om de Tukker Cup. De Oudste Goorsche moest vanavond haar hoofd buigen in de tweede ronde. Tweedeklasser Barbaros was met 4-1 te sterk, maar GFC begon nog […]
  • GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup2 januari 2019 GFC naar Barbaros in achtste finale Tukker Cup GFC speelt in de achtste finale om de Tukker Cup een uitwedstrijd bij Barbaros op sportpark Veldwijk in Hengelo. De rood-zwarten zijn de enige Goorse club die nog in de race is voor deze […]