Twenthe verliest van Enter Vooruit

Twenthe Goor heeft vanavond in aanloop naar de tweede competitiehelft het oefenduel met Enter Vooruit verloren. Op Sportpark Piepwillem werd het 1-4 in het voordeel van de zaterdag eersteklasser. Halverwege was het nog 0-0. Het doelpunt namens de Tricolores kwam op naam van Stijn Jeurlink.

Gerelateerde berichten

  • Hans Dirksen langer bij vv Twenthe12 december 2018 Hans Dirksen langer bij vv Twenthe Hans Dirksen heeft zijn contract bij vv Twenthe met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Enter is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de Tricolores. De afgelopen jaren […]
  • GFC klopt Twenthe en wordt 3e op Hoftoernooi1 september 2017 GFC klopt Twenthe en wordt 3e op Hoftoernooi GFC is vanavond derde geworden op het Hoftoernooi. Op het eigen sportpark Heeckeren klopte de vierdeklasser in de poulefase verrassend derdeklasser vv Twenthe met 2-0 door treffers van Tim […]
  • Hector speelt gelijk tegen Avanti8 maart 2015 Hector speelt gelijk tegen Avanti Hector heeft vanmiddag het thuisduel tegen Avanti Wilskracht met 0-0 gelijk gespeeld. De groen witten hadden een licht overwicht in de eerste helft en kregen één grote kans op de […]
  • Twenthe en Holten scoren niet13 april 2014 Twenthe en Holten scoren niet Twenthe Goor heeft na zes overwinningen op rij weer eens puntenverlies geleden. Holten hield de ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis op 0-0. In een matige wedstrijd kwam Twenthe niet […]
  • johntwenthe16 augustus 2013 Twenthe tweede op Hoftoernooi Twenthe is vanavond in Delden tweede geworden tijdens het Hoftoernooi. De Goorse Tricolores hadden in de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijkspel tegen organisator Rood Zwart, maar […]