Twee Goorse winkels gaan sluiten

Het wordt weer een stukje leger in het Goorse stadshart. Na vandaag is het gedaan met de DA Drogist. Het is de laatste dag dat de drogisterij en parfumerie geopend is. Uitbater van Zwol ondervindt in Goor teveel concurrentie van winkels als Medikamente Die Grenze en Kruidvat. De DA-vestiging in Hoogeveen blijft wel bestaan. Na 28 februari sluit ook Jonge Leu Mode in de Grotestraat. De winkel in kinder- en jongerenmode van de Goorse Nathalie Bronsvoort heeft ook een vestiging in Lochem die wel geopend blijft. Aan het einde van het vorige jaar ging ook poelier Le Coq al dicht in het Goorse centrum.

Gerelateerde berichten

  • Le Coq derde in aspergecontest28 april 2015 Le Coq derde in aspergecontest De aspergesalade van de Goorse poelier Le Coq heeft brons gekregen tijdens de verkiezing van de Twente Asperge Wijn-Ham-Bier-Salade 2015 op het ROC van Twente in Almelo. Een proefpanel van […]
  • Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour3 november 2017 Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour De Poeliers van het Goorse Le Coq zijn in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Wild Tour Twente. Met de zelfgemaakte ree-paté werd een tweede prijs behaald terwijl er een derde plek […]
  • Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand4 april 2019 Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand Er komt een Sushi-afhaalwinkel in het pand waar tot voor kort poelier Le Coq was gevestigd. De nieuwe winkel met de populaire oosterse hapjes komt er initiatief van Gorenaar Nimon Zhou en […]
  • Medikamente Die Grenze geopend18 november 2015 Medikamente Die Grenze geopend De nieuwe drogisterij Medikamente Die Grenze is geopend. Oldenzaler Bert Hesselink maakte in augustus bekend zijn intrek te nemen in een gedeelte van het bedrijfspand aan de Schoolstraat […]
  • Optie1 sluit haar deuren22 maart 2017 Optie1 sluit haar deuren Wederom een slag voor het Goorse winkelbestand. Optie1 trekt de stekker uit haar vestiging in het Twentse Haagje. De telecomzaak maakte sinds 2012 onderdeel uit van het straatbeeld in het […]