Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat

Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een vrachtauto de hoogte van de uitstekende luifel waardoor deze werd geramd. Ook dit keer is de schade aanzienlijk. Opmerkelijk is in dit geval dat de vrachtauto tegen het éénrichtingsverkeer in de Grotestraat in reed toen hij in aanraking kwam met de luifel.

Gerelateerde berichten

  • Als het nou nog weer mis gaat…24 augustus 2019 Als het nou nog weer mis gaat… De gevreesde luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat is eraf maar de pijlers steken nog wel uit het pand ten teken dat er wellicht weer een nieuwe luifel zal komen. Aan de […]
  • Lunchroom Hap geopend11 november 2017 Lunchroom Hap geopend Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en […]
  • Remmers neemt lunchroom over27 september 2017 Remmers neemt lunchroom over In het bedrijfspand aan de Grotestraat 114 begint Gorenaar Ren√© Remmers binnenkort een eetgelegenheid. In het pand waar eerder 'The Sweet Sixties' zat opent hij, samen met zijn vrouw […]
  • En weer ligt de luifel eraf…13 augustus 2019 En weer ligt de luifel eraf… Het was alweer een tijdje geleden maar gisteren was het weer zover. De luifel van de voormalige broodjeszaak- en cafetaria aan de Grotestraat tegenover de Primera moest het weer […]
  • Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen6 februari 2019 Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen Knal, boem en wederom raak. Opnieuw is de gevel casu quo luifel van de voormalige lunchroom aan de Grotestraat geraakt. Het is al de derde keer dit jaar dat een vrachtwagen de gevel heeft […]