Albatros weer getroffen door brandstichting

Basisschool de Albatros is weer getroffen door brandstichting en vernielingen. De politie Hof van Twente maakt daar melding van iop de eigen Facebookpagina. Er is door onverlaten een gat gebrand in één van de speeltoestellen en er werd tevens een grote brandplek op een kunststof kozijn aangetroffen. KBS De Albatros werd vlak voor de jaarwisseling getroffen door brand bij één van de ingangen die in het gebouw veel rookschade opleverde. Ook toen was brandstichting de oorzaak. De herstelwerkzaamheden daarvan zijn bijn afgerond. De politie vraagt eenieder oplettend te zijn en verdachte situaties direct te melden.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Brand bij ingang Albatrosschool (update)22 november 2018 Brand bij ingang Albatrosschool (update) De Goorse brandweer is vannacht uitgerukt voor een automatische brandmelding bij de Albatrosschool. Bij aankomst bleek er brand te woeden bij de linker ingang aan de achterzijde van de […]
  • Ruiten Albatros ingegooid20 juni 2016 Ruiten Albatros ingegooid De politie op zoek naar de onverlaten die zondagmiddag twee ruiten hebben ingegooid van basisschool De Albatros aan de Kievitstraat. De ramen van klaslokalen zijn vernield tussen 13.40 uur […]
  • Albatros morgen weer open25 november 2018 Albatros morgen weer open De Albatrosschool gaat morgen weer open na de brand die daar uitbrak in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar werden rubberen matten in brand gestoken die uiteindelijk aan de ingang […]
  • Boom in brand, getuigen gezocht6 oktober 2016 Boom in brand, getuigen gezocht Een brandende boom aan de Mossendamweg, net buiten Goor, is vanochtend door de brandweer geblust. De boom brandde van binnen en er wordt uitgegaan van brandstichting. De politie wil weten […]
  • Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie28 juli 2016 Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie Er is ingebroken in kringloopwinkel Wawollie, vlak voordat het pand werd verwoest door brand. Dat zegt de politie in het RTV Oost opsporingsprogramma Onder de Loep. Onderzoek heeft […]