‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar

De Goorse aannemer en projectontwikkelaar Martin Roetgerink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar gisteren zijn vrienden van de Partygangsters al de nodige versierselen bij zijn woning installeerden was het vandaag de beurt aan de companen van ondernemersclub Kobus. Die hesen de Gorenaar in een heus ‘Dagobert Duck’-pak omdat hij volgens de leden van dit keurkorps niet altijd even vrijgevig is. Vandaag mocht hij strooien met biljetten in het Goorse centrum begeleidt door een grote kluis die door het stadshart trok en de Kobusleden die volgden in een limousine. Vanavond is het groot feest bij De Bebsel waar de verjaring een passend slot moet krijgen.


Gerelateerde berichten

  • Afzwaaiende leerlingen groep 8 danken leerkrachten KBS De Albatros20 juli 2017 Afzwaaiende leerlingen groep 8 danken leerkrachten KBS De Albatros De leerlingen van groep 8 die dit jaar afzwaaien hebben, samen met hun ouders, de leerkrachten van KBS De Albatros op grootse wijze bedankt voor de prettige en leerzame jaren. De laatste […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Goud voor Joop en Hermien27 december 2018 Goud voor Joop en Hermien Al vijftig jaar een huwelijkspaar. Dat gouden geluk moet gevierd worden en dat gebeurd dan ook. Joop en Hermien Elbert zijn 50 jaar getrouwd en dat wordt opgeluisterd met een feest bij De […]
  • Maria Slotboom in het zonnetje gezet9 juni 2018 Maria Slotboom in het zonnetje gezet Maria Slotboom is in sporthal De Mossendam in het zonnetje gezet vanwege het feit dat ze jarenlang als contactpersoon optrad namens GV Excelsior Goor. Sloltboom is minstens 25 jaar zeer […]
  • Joop en Toos 50 jaar getrouwd31 januari 2019 Joop en Toos 50 jaar getrouwd Het is vandaag 50 jaar geleden dat Joop en Toos van den Einde in het huwelijksbootje stapten. Deze mijlpaal wordt aanstaand weekend groots gevierd. Namens de buren voor het bruidspaar ook […]