‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar

De Goorse aannemer en projectontwikkelaar Martin Roetgerink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar gisteren zijn vrienden van de Partygangsters al de nodige versierselen bij zijn woning installeerden was het vandaag de beurt aan de companen van ondernemersclub Kobus. Die hesen de Gorenaar in een heus ‘Dagobert Duck’-pak omdat hij volgens de leden van dit keurkorps niet altijd even vrijgevig is. Vandaag mocht hij strooien met biljetten in het Goorse centrum begeleidt door een grote kluis die door het stadshart trok en de Kobusleden die volgden in een limousine. Vanavond is het groot feest bij De Bebsel waar de verjaring een passend slot moet krijgen.


Gerelateerde berichten

  • Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente6 januari 2015 Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente “De Hof is meer dan zes kernen en dertien buurtschappen.” Met deze knipoog naar de kersttoespraak van koning Willem-Alexander gaf burgemeester Ellen Nauta haar vooruitzichten voor 2015 […]
  • OZB met 10% omhoog9 oktober 2020 OZB met 10% omhoog De gemeente Hof van Twente wil de Ontroerend Zaak-belasting (OZB) met maar liefst 10% extra te verhogen. Door het landelijke beleid moet lokaal fors worden bezuinigd. Volgens wethouder […]
  • In Beweging de grootste in Goor22 maart 2022 In Beweging de grootste in Goor Nu de stemmen ook op persoonsniveau zijn geteld en per stembureau bekend zijn is de redactie van deze site is aan het tellen geslagen voor wat betreft de stemmen in de negen Goorse […]
  • Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen6 februari 2019 Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen Knal, boem en wederom raak. Opnieuw is de gevel casu quo luifel van de voormalige lunchroom aan de Grotestraat geraakt. Het is al de derde keer dit jaar dat een vrachtwagen de gevel heeft […]
  • Schoorsteenbrand aan de Van Hoevellstraat23 april 2016 Schoorsteenbrand aan de Van Hoevellstraat Buurtbewoners van de Kloosterlaan werden vanmiddag opgeschrikt door een grote steekvlam die achter het dak van een woning leek te komen en alarmeerden de brandweer voor een woningbrand. […]