Vroeg carnaval op de Mulderskamp

Groot feest vandaag bij de woning van Hofprins Henri aan de Goorse Mulderskamp. Daar is vandaag het zogenoemde Paalplaatsen van CV Sterzo. De carnavalisten trokken aan het begin van de middag vanaf resisdentie De Ster richting de Mulderskamp onder de muzikale klanken van dweilorkest Zwabber. Na aankomst zorgde de dansmarietjes voor een optreden en werd een carnavalsmonument onthuld in de voortuin van de Prins onder het mom van de spreuk van de Goorse hoogheid: ‘Niemand is perfect, a’j met bier ma nit lekt’. In de speciaal geplaatste feesttent is het de rest van de dag feest in aanloop naar het feest der zotten dat begin maart op het programma staat.


Gerelateerde berichten

  • Maak kennis met tennis16 maart 2011 Maak kennis met tennis Onder het motto, maak kennis met tennis, organiseert Tennisvereniging De Mossendam woensdagmiddag 23 maart een tennisinstuif, waarbij alle basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 […]
  • Goorse Grote Drie Stars of Football8 februari 2011 Goorse Grote Drie Stars of Football Naast Wesley Sneijder en Arjen Robben ging ook de Goorse Grote Drie u voor. De voorzitters Peter Horselenberg, Rene van Ommen en Eric Weerkamp staan dus al op een prent van Stars of […]
  • Vragen over vervroegde sluiting onbewaakte spoorwegovergangen14 maart 2021 Vragen over vervroegde sluiting onbewaakte spoorwegovergangen De lokale CDA-fractie heeft bij monde van raadslid Eric Raanhuis vragen gesteld over de onbewaakte spoorwegovergangen in de Hof van Twente. Dit naar aanleiding van een fataal ongeluk in […]
  • Ruben van den Burg wint grote Sales verkiezing8 maart 2018 Ruben van den Burg wint grote Sales verkiezing  Ruben van den Burg (37) is winnaar geworden van de landelijke Sales verkiezing. Samen met drie finalisten streed de Gorenaar in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk om de  prijs.Van den Burg, […]
  • Fraaie zonsopkomst in Goor18 januari 2014 Fraaie zonsopkomst in Goor Bijna elk jaar kunnen we de bezoekers van Goorsnieuws weer vermaken met prachtige sneeuwfoto's in de wintermaanden. Deze winter blijft het echter opvallend groen in Nederland. Dat er ook […]