Hector start tweede seizoenshelft met remise tegen Enter

Hector is de tweede seizoenshelft zondagmiddag gestart met een gelijkspel. In en tegen Enter werd het 1-1. In het eerste deel van de wedstrijd kreeg Hector met Unal Kel en Wesley Zwoferink kansen, maar kwam het niet tot een doelpunt. Marinus Wolters zorgde daar vijf minuten voor rust wél voor. De spits krulde een vrije trap schitterend in de kruising. Hector, dat ook Sjoerd Koster met een blessure zag wegvallen in de eerste helft, kon de voorsprong alleen niet lang vasthouden. Enter-aanvaller Mart Geels snoepte de bal na een ingooi van Hector af van Joeri Wenderman en scoorde, met enige geluk, de gelijkmaker.

• Na rust kreeg Enter meer grip op de wedstrijd. Maar bleven kansen, ook voor de thuisploeg, schaars. Ondanks het lichte overwicht van Enter, kwamen de groen-witten er het laatste kwartier nog een aantal keren gevaarlijk uit. Eerst Wesley Zwoferink die een slecht weggewerkte bal snoeihard tegen de keeper van Enter schoot. En daarna Unal Kel die alleen op de keeper af ging, maar gestuit werd door een teruggekomen verdediger.