Angstig Twenthe krijgt oorwassing in Hengevelde

Twenthe is de hervatting van de competitie slecht begonnen. Ondanks de steun van een bus met supporters had de ploeg van trainer Hans Dirksen niets in te brengen tegen WVV ’34 en ging uiteindelijk met maar liefst 5-0 onderuit na een ruststand van 1-0. Gijs Pierik kon na een voorzet vrij inkoppen. Twenthe kwam, behoudens een schot op de lat, niet tot grote kansen. De Goorse Tricolores speelden defensief en leken angstig voor de opponent die dat pas laat in de wedstrijd in meer treffers wist uit te drukken. In de 85e- en 98e minuut tekende Wouter Horstink voor de 2-0 en de 3-0 en de beslissing in de wedstrijd. In blessuretijd maakten Mahmoud Jaafil en Martijn Baas het nog erger voor Twenthe met de 4-0 en 5-0.