Dave Roelvink slotact op Ster XXL

De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende volkszanger Dries Roelvink en was onder meer op tv te zien in het SBS6-programma ‘Geen cent te makken’. Dave Roelvink kwam ook een aantal keren negatief in het nieuws onder meer doordat hij enkele keren is gepakt met drank op en veel te hard reed. Kaarten voor Ster XXL zijn te krijgen bij De Ster voor €5. Aan de zaal kosten de tickets op 1 februari €7,50. Als de kaarten in de voorverkoop worden uitverkocht, is er geen verkoop meer aan de zaal.

Gerelateerde berichten

  • Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd28 januari 2016 Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende […]
  • Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…27 januari 2017 Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck… Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje […]
  • Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL22 januari 2017 Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL Het bleek de afgelopen twee jaar een schot in de roos en dus is er ook dit jaar weer een editie van het Goorse jongerenfeest Ster XXL. Komende zaterdag gaan vanaf 22.00 uur de deuren open […]
  • Guzman en Hofdance in De Reggehof29 januari 2016 Guzman en Hofdance in De Reggehof Ook in de laatste week van januari een volle Goorse evenementenagenda. Allereerst is er het Open Huis van de Waerdenbosch voor ouders met kinderen die de overstap naar het voortgezet […]
  • Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan…9 juli 2019 Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan… Het zijn vrienden voor het leven geworden: Dave Roelvink en 'Opa' Jan Krooshoop. En dat allemaal door het programma 'De Roelvinkjes passen op de winkel'. Daarvoor was de bekende […]