Hondje Dommel vermist

Dommel is sinds gisteren vanaf de Stoevelaarsweg vermist. Dommel is een teefje van 1 jaar oud en heeft een zwarte vacht. Heeft u Dommel gezien, neem dan contact op met 06-16288822.

Gerelateerde berichten

  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]
  • Kat Maus vermist in De Bruijnstraat4 november 2018 Kat Maus vermist in De Bruijnstraat Sinds vrijdag is kat Maus aan de haal. Het 1 jaar oude katje is vertrokken vanaf De Bruijnstraat en tot heden niet weer teruggekeerd. Maus is het buitenleven niet gewend. Heeft u Maus […]
  • Neem een kijkje in De Binnenhof15 januari 2019 Neem een kijkje in De Binnenhof Dagvoorziening de Binnenhof is een kleinschalige, gezellige dagvoorziening in ons rustieke Twentse Haagje. Ze bieden een vertrouwde plek voor ouderen, waar in groepsverband een kop koffie […]
  • Goud voor Joop en Hermien27 december 2018 Goud voor Joop en Hermien Al vijftig jaar een huwelijkspaar. Dat gouden geluk moet gevierd worden en dat gebeurd dan ook. Joop en Hermien Elbert zijn 50 jaar getrouwd en dat wordt opgeluisterd met een feest bij De […]
  • Goorse mist omafiets na bezoek Dieka15 januari 2017 Goorse mist omafiets na bezoek Dieka Bij Dieka van de Kruusweg is een Goorse gisteravond haar fiets kwijtgeraakt. Het betreft een zwarte omafiets van het merk Gazelle. De fiets heeft zwarte banden, in het zadel zit een […]