William Krien clubkampioen Olympia

William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij stond tijdens de onderlinge kampioenschappen uiteindelijk in de finale tegen Willem Veenendaal die in de halove eindstrijd verrassend Wilko Busschers versloeg. De jeugdige Krien won de finale eenvoudig in 3 games (11-9, 15-13 en 11-8) en kon daarna de Joop van Sermond-bokaal in ontvangst nemen. Tom Broek en Wilko Busschers werden respectievelijk 3e en 4e.

Vlnr: Willem Veenendaal, William Krien, Wilko Busschers en Tom Broek

Gerelateerde berichten

  • William Krien clubkampioen Olympia23 januari 2017 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij won in de finale in vier games van Tom Broek die de afgelopen drie jaar de titel opeiste. Krien klopte, met […]
  • Olympia nipt onderuit3 oktober 2016 Olympia nipt onderuit De tafeltennissers van Olympia gingen in Almelo nipt onderuit. Tegen titelkandidaat De Trefhoek 1 werd met 6-4nederlaag verloren. Olympia begon niet goed. Johan Truschel, Tom Broek en […]
  • Olympia fors onderuit12 oktober 2015 Olympia fors onderuit De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de […]
  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]
  • Olympia loopt in op koploper19 maart 2018 Olympia loopt in op koploper In de 1e klasse D van de afdeling Oost zijn de tafeltennissers van Olympia 1, ondanks een 5-5 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen het op de 4e plaats staande Blauw-Wit 4 uit Almelo, één […]