Nieuw mozaïekproject in Goor

Er worden nieuwe gemozaïekte zitelementen gemaakt en geplaatst bij woon- en zorgcentrum Herfstzon en in het plantsoen tussen de Diepenheimseweg en de Waterstraat. Het thema van dit project zal aansluiten bij het streven naar de terugkeer van de Stads-Regge door Goor. De stichting Stadsregge is oook opdrachtgever. Vrijwilligers van de stichting Stadslandbouw gaan de banken realiseren vanaf 29 januari. Er zal worden gewerkt in de showroom van Auto Haafkes in de Kerkstraat. Wie ook mee wil doen kan zich melden via de mail: info@nullstadslandbouwhofvantwente.nl.

Deze mozïeken bank werd eerder geplaatst op het Kerkplein

Gerelateerde berichten

  • Lessen en nieuwe mozaïekbank over 100 jaar kiesrecht22 september 2019 Lessen en nieuwe mozaïekbank over 100 jaar kiesrecht In het kader van 100 jaar algemeen kiesrecht krijgen Goorse leerlingen lessen en rondleidingen in het gemeentehuis. Daarnaast gaat de gemeente samen met de inwoners en vrijwilligers van […]
  • Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen”5 oktober 2018 Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen” Na de mozaïekbankjes in het centrum is vrijdagmiddag ook de gerenoveerde mozaïekbank bij De Zon geplaatst. In de afgelopen maanden waren veel vrijwilligers betrokken bij het project. “Ik […]
  • Nieuwe mozaïekkubussen in park en bij Herfstzon24 september 2019 Nieuwe mozaïekkubussen in park en bij Herfstzon Er worden komende vrijdag zes nieuwe mozaïekkubussen onthuld die worden geplaatst in het parkje achter het oude gemeentehuis tussen de Diepenheimseweg en de Waterstraat en in de […]
  • Bijenwerkdag tijdens NL Doet in Goor28 februari 2018 Bijenwerkdag tijdens NL Doet in Goor De Stadslandbouw in de Kerkstraat en de wijk 't Gijmink is tijdens NL Doet op zaterdag 10 maart aanstaande hét decor van een bijenwerkdag die wordt georganiseerd door de Bijenbeweging […]
  • Veertien opties voor invulling zwembadterrein29 november 2016 Veertien opties voor invulling zwembadterrein Er zijn 14 opties waaruit hét idee moet komen voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Goorse Gruttostraat. Zo zijn er voorstellen om te komen tot een volkstuin, een […]