Enerverende avond met van Praag en Hoogma

De sponsoren van GFC kunnen terugkijken op een enerverende sponsoravond maandag met twee interessante gasten die op dit moment de hoeders zijn van het Nederlandse voetbal bij de KNVB. Voorzitter Michael van Praag verhaalde over zijn carrière als bestuurder van Ajax, de KNVB en de UEFA alsmede zijn poging om het voorzitterschap van de FIFA binnen te halen wat dan weer niet lukte. Ook Nico Jan Hoogma was in de kantine van de rood zwarten. De oud-speler van FC Twente en Heracles Almelo en oud-directeur van Heracles is nu de verantwoordelijke man voor het topvoetbal bij KNVB. Het duo boden de bezoekers een informatief avondje onder de deskundige gespreksleiding van Hans van Middendorp.


Gerelateerde berichten

  • Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC18 januari 2016 Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC Waar de meeste Goorse voetballiefhebbers de tv op maandag aanzetten voor de talkshow Voetbal Insite togen de sponsoren van GFC vanavond naar het eigen clubhuis voor een forum in levende […]
  • KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC29 april 2015 KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC De KNVB organiseert ook dit seizoen toernooien speciaal voor 45+'ers. Zowel leden al niet-leden kunnen meedoen. De eerste voorrondes starten op vrijdag 22 mei en GFC is één van de […]
  • GFC-voorzitter hekelt opstelling KNVB25 maart 2020 GFC-voorzitter hekelt opstelling KNVB In een open brief op de website van voetbalvereniging GFC heeft voorzitter Henny Kranenberg (foto) zijn ongenoegen geuit over de opstelling van de KNVB in deze Corona-crisis. Hij vindt […]
  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend30 juli 2019 Bekerprogramma Goorse clubs bekend De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af […]
  • Muiter Hans ziet Abraham9 september 2016 Muiter Hans ziet Abraham Het zal de mensen in het buitengebied van Goor niet zijn ontgaan: Hans van Middendorp is vijftig jaar. De kersverse Abraham geniet in 't Twentse Haagje bovenal bekendheid als veelzijdig […]