Werken Oostrum bij Kunstuitleen

De Kunstuitleen Hof van Twente heeft vier nieuwe werken van Lambert Oostrum toegevoegd aan de collectie. De werken worden binnenkort vrijgegeven om uitgeleend te worden. Kunstenaar Lambert Oostrum werd geboren in Schiedam en woonde en werkte tot 2007 in Rotterdam. Zijn opleiding volgde hij aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag. Tegenwoordig woont hij in Almelo. De Kunstuitleen is gevestigd boven de bibliotheek in Goor.

De werken van Lambert Oostrum

Gerelateerde berichten

  • Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen14 november 2017 Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen Komende vrijdag, 17 november, opent bibliotheekdirecteur Ren√© Siteur een nieuwe expositie bij de Kunstuitleen Hof van Twente, boven de bibliotheek. Er zijn vanaf dat moment schilderwerken […]
  • Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb 23 oktober 2014 Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb Op de bovenverdieping van de bibliotheek gaat Kunstuitleen Hof van Twente morgen een expositie inrichten van kunstenaar Ben Zweerink uit Holten. De kunstuitleen zal werken van hem […]
  • Extra werk Maja in Kunstuitleen19 december 2018 Extra werk Maja in Kunstuitleen De kunstuitleen Hof van Twente heeft een drietal werken van Maja Ouwerkerk aan de¬†collectie toegevoegd. De Kunstuitleen Hof van Twente is gevestigd op de 1e verdieping van de bibliotheek […]
  • Goorse ‘shaslick’ nieuw in de verf28 oktober 2015 Goorse ‘shaslick’ nieuw in de verf De kleurrijke grote klok op het Sterplein in Goor zit weer strak in de lak. In de afgelopen week zijn medewerkers van de SWB bezig geweest om het kunstwerk opnieuw in de verf te zetten. De […]
  • Goorse kunstenaar ontwierp mondiale atleten-awards8 april 2016 Goorse kunstenaar ontwierp mondiale atleten-awards Hij mocht er lang niets over zeggen maar tijdens de uitreiking van de Global Sports Lifetime Achievement Awards werd duidelijk dat Erwin Middelhuis de ontwerper is van deze bijzondere […]