GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion

Het eerste elftal van GFC speelt morgen een oefenwedstrijd in het Almelose Polmanstadion. De thuishaven van eredivisionist Heracles is vanaf 14:00 uur het decor voor het treffen met derdeklasser De Tukkers uit Albergen. Het oefenduel komt in de plaats van de competitiewedstrijd in en tegen Lettele die is afgelast. Het kunstgras en het stadion kunnen worden gebruikt voor dit duel omdat Heracles vanavond al in competitieverband speelt in de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle. Het duel van GFC tegen de Tukkers is morgen gratis te bezoeken. Via ingang 1 is er toegang tot het stadion aan de Weezenbeeksingel.

Gerelateerde berichten

  • GFC fors onderuit in het Polman Stadion27 januari 2019 GFC fors onderuit in het Polman Stadion Het moest een mooie ervaring worden voor het eerste elftal van GFC maar het eindigde in een deceptie. Het oefenduel in het Polmanstadion van Heracles Almelo werd met maar liefst 8-1 […]
  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • GFC wint ook tweede oefenduel12 januari 2020 GFC wint ook tweede oefenduel GFC heeft gisteren ook tweede oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft, gewonnen. Na de winst vorige week op Excelsior Rotterdam, won GFC nu van het tweede team vv Spirit […]
  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]