Autospiegels vernield op Tuindorp en De Whee

Een groot aantal autospiegels moesten het vorige nacht ontgelden in een aantal straten op ’t Tuindorp en De Whee. Onder meer van auto’s die in de Thomas Ainsworthstraat en de Putterstraat stonden geparkeerd werden door vandalen tegen spiegels getrapt. De vernielingen moeten plaats hebben gevonden in de nacht van zaterdag op zondag net na 00:00 uur. Er is door een aantal autobezitters aangifte gedaan bij de politie.

Gerelateerde berichten

  • Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat8 maart 2018 Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat Een botsing tussen een personenauto en scooter in de bocht Roerdompstraat-Putterstraat vanmiddag. Door onbekende oorzaak reed de wagen de scooterrijder aan en moesten de hulpdiensten […]
  • Fietsendief betrapt in Reigerstraat5 januari 2017 Fietsendief betrapt in Reigerstraat Een onbekende man heeft gisteravond geprobeerd een fiets te stelen uit een tuin achter een woning in de Goorse Reigerstraat. De fietsendief werd echter betrapt door de bewoonster van het […]
  • Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat30 december 2016 Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat Een korte felle brand aan de Reigerstraat (hoek Putterstraat) heeft een coniferenhaag in de as gelegd. Door snel ingrijpen van de brandweer kon een aangrenzende carport met caravan gered […]
  • Wegwerkzaamheden Putterstraat5 september 2018 Wegwerkzaamheden Putterstraat In Goor vinden de komende week wegwerkzaamheden plaats aan de Putterstraat en aan de kruising met de Reiger- en Nachtegaalstraat. De kraan staat geïnstalleerd om de metamorfose te […]
  • Goorse voert juridisch gevecht om in beslag genomen papegaai15 augustus 2017 Goorse voert juridisch gevecht om in beslag genomen papegaai Ze is ten einde raad en zonder huisdieren. Nicoline Rams is in een heftig juridisch gevecht gewikkeld om haar papegaai Django terug te krijgen. Die werd, samen met eem kat en drie hondjes, […]