GFC fors onderuit in het Polman Stadion

Het moest een mooie ervaring worden voor het eerste elftal van GFC maar het eindigde in een deceptie. Het oefenduel in het Polmanstadion van Heracles Almelo werd met maar liefst 8-1 verloren van derdeklasser De Tukkers uit Albergen. GFC begon nog wel goed en kwam zelfs op 1-0 door een treffer van Tim Wassink en had daarna ook een goede mogelijkheid op de tweede treffer. Daarna werd De Tukkers steeds sterker en toonde het veel meer gedrevenheid van de Goorse voetballers. Na de 1-1 en 2-1 zakte GFC diep weg en incasseerde het uiteindelijk in totaal acht doelpunten. “Ik hecht er niet heel veel waarde in maar het is wel jammer vooral omdat je een keer in zo’n mooi stadion mag spelen. Ik hoop maar dat ze er volgende week wel staan”, aldus trainer Romano Lammertink. Dan speelt GFC voor de competitie in de vierde klasse G, thuis tegen hekkensluiter Raalte.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles9 oktober 2021 GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion26 januari 2019 GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion Het eerste elftal van GFC speelt morgen een oefenwedstrijd in het Almelose Polmanstadion. De thuishaven van eredivisionist Heracles is vanaf 14:00 uur het decor voor het treffen met […]
  • GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-24 november 2018 GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-2 GFC speelde vandaag op eigen veld met 2-2 gelijk tegen VV Lettele. Een uitslag die, gezien de verhoudingen op het veld, wel terecht was. In een gelijk opgaande wedstrijd duurde het lang […]