GFC fors onderuit in het Polman Stadion

Het moest een mooie ervaring worden voor het eerste elftal van GFC maar het eindigde in een deceptie. Het oefenduel in het Polmanstadion van Heracles Almelo werd met maar liefst 8-1 verloren van derdeklasser De Tukkers uit Albergen. GFC begon nog wel goed en kwam zelfs op 1-0 door een treffer van Tim Wassink en had daarna ook een goede mogelijkheid op de tweede treffer. Daarna werd De Tukkers steeds sterker en toonde het veel meer gedrevenheid van de Goorse voetballers. Na de 1-1 en 2-1 zakte GFC diep weg en incasseerde het uiteindelijk in totaal acht doelpunten. “Ik hecht er niet heel veel waarde in maar het is wel jammer vooral omdat je een keer in zo’n mooi stadion mag spelen. Ik hoop maar dat ze er volgende week wel staan”, aldus trainer Romano Lammertink. Dan speelt GFC voor de competitie in de vierde klasse G, thuis tegen hekkensluiter Raalte.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion26 januari 2019 GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion Het eerste elftal van GFC speelt morgen een oefenwedstrijd in het Almelose Polmanstadion. De thuishaven van eredivisionist Heracles is vanaf 14:00 uur het decor voor het treffen met […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel29 september 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel Voor vv Twenthe staat de tweede competitieronde in de derde klasse A vooral in het teken van een goed resultaat om het vertrouwen een boost te geven. De ploeg van trainer Hans Dirksen was […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]