The Bookshop in Alleman

Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak opent. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt.  De film begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt zes euro.

Gerelateerde berichten

  • Sinterklaasfilm in filmhuis23 november 2020 Sinterklaasfilm in filmhuis In Filmhuis Alleman bij De Reggehof wordt komende woensdagmiddag (14:30 uur) de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht' getoond. De film gaat over Floor, het enige kind […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • Pauze op het witte doek3 maart 2021 Pauze op het witte doek Op het witte doek van Filmhuis Alleman wordt al wekenlang geen film vertoond. "Maar we zijn jullie zeker niet vergeten", laat de stichting weten aan deze site. Om dat te benadrukken wil […]
  • Fisherman’s Friends in Alleman13 december 2020 Fisherman’s Friends in Alleman De hitfilm Fisherman’s Friends is komende dinsdag, 15 december 20:00 uur, te zien in Filmhuis Alleman. De film vertelt het verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn […]