Derde editie ZondagMiddagCafé

Komende zondag is alweer de derde uitgave van een ZondagMiddagCafé voor senioren in 2019. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een spelletje Rummikub te spelen. De kosten zijn €3 per persoon en dat is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Voor de overige drankjes wordt een bescheiden vergoeding gevraagd. Het ZondagMiddagCafé begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. Meer informatie kan worden verkregen bij Ria Mulder, telefoonnummer: 0547 – 274784.

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé in de Soos6 februari 2019 ZondagMiddagCafé in de Soos Komende zondag is alweer de vierde uitgave van een ZondagMiddagCafé voor senioren in 2019. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te […]
  • Tweede ZondagMiddagCafé 201915 januari 2019 Tweede ZondagMiddagCafé 2019 Komende zondag is alweer de twee uitgave van een ZondagMiddagCafé voor senioren in 2019. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, […]
  • ZondagMiddagCafé bij de Soos16 juli 2019 ZondagMiddagCafé bij de Soos Na een korte pauze is het zondag weer tijd voor een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol25 februari 2019 ZondagMiddagCafé weer op de rol Komende zondag is het weer tijd voor een ZondagMiddagCafé voor senioren in 2019. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, […]
  • Laatste ZondagMiddagCafé van 201827 november 2018 Laatste ZondagMiddagCafé van 2018 De laatste van het jaar 2018. Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te […]