Derde editie ZondagMiddagCafé

Komende zondag is alweer de derde uitgave van een ZondagMiddagCafé voor senioren in 2019. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een spelletje Rummikub te spelen. De kosten zijn €3 per persoon en dat is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Voor de overige drankjes wordt een bescheiden vergoeding gevraagd. Het ZondagMiddagCafé begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. Meer informatie kan worden verkregen bij Ria Mulder, telefoonnummer: 0547 – 274784.

Gerelateerde berichten

  • Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg10 november 2020 Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te […]
  • Feest in de Wilgenstraat18 december 2010 Feest in de Wilgenstraat De wilgenstraat heeft er een bewoner bij. Mika, zoon van Cindy en Bjørn, is de nieuwste en jongste bewoner van de straat. Papa, Mama en grote zus Kelcy worden door de familie en […]
  • 17 juni 2013 Open Goorse afgesloten met finale-dag De Open Goorse Jeugd tenniskampioenschappen 2013 zijn afgesloten met een spetterende finale-zondag. Een week lang werd naar deze zondag toegewerkt door spelers en organisatie. Er werden […]
  • Legendarische mijlpaal Willem Megens15 juni 2018 Legendarische mijlpaal Willem Megens Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het 'dreh und angelpunkt' van het derde, trainer van de A1 en […]
  • Sarah Irma speert nog als de beste24 april 2012 Sarah Irma speert nog als de beste Het is feest op het Heeckeren in huize Morsink. Irma ziet Sarah en gaat haar 50e verjaardag groots vieren. Dat gebeurt zaterdag bij café Buddy's. Dat is de kroeg waar ze op de […]