Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel

Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt gehouden op vrijdag 8 maart 2019 in Dinercafé & Zalencentrum De Bebsel te Goor, die de zaal gratis ter beschikking heeft gesteld. Gespeeld wordt om de ‘Bebseltrofee’ en de vele andere aardige prijzen, die voor een belangrijk deel voor het goede doel beschikbaar zijn gesteld door diverse sponsoren. Deze drive wordt door de Lions club georganiseerd in nauwe samenwerking met de Goorse Bridgeclub “Niet
Kwetsbaar”.

Gerelateerde berichten

  • Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar27 maart 2017 Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 […]
  • Bridge, hardlopen en swingen…6 maart 2020 Bridge, hardlopen en swingen… Een relatief rustig weekeinde kwa activiteiten dit keer en dat heeft mede te maken met de annulering van de voorstelling van Tweeduuster in De Reggehof. Vanavond is er wel de bridge-drive […]
  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Zeventiende editie bridgedrive3 maart 2017 Zeventiende editie bridgedrive Voor de 17e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • Mercom derde bij golftoernooi8 september 2018 Mercom derde bij golftoernooi De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim heeft deze week haar achtste benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente. Er werd aan het toernooi […]