Twenthe winnaar Hoftoernooi

Twenthe heeft vanavond de eerste editie van het Hoftoernooi op haar naam geschreven. Op het eigen sportpark bleek de ploeg van de nieuwe trainer Harold Oude Veldhuis de sterkste van de negen clubs uit de gemeente. Het toernooi werd georganiseerd vanwege het tienjarig bestaan van de Hof van Twente. In de winnaarspoule versloeg Twenthe GFC en speelde het gelijk tegen WVV ’34. GFC eindigde als derde. Hector moest genoegen nemen met de vijfde plek bij het voorbereidingstoernooi.

Volledige uitslag:

1. Twenthe
2. WVV ’34
3. GFC
4. Markelo
5. Hector en Diepenheim
7. Rood Zwart
8. Bentelo
9. SV Delden

Gerelateerde berichten

  • Peter Jebbink overleden24 juli 2010 Peter Jebbink overleden Peter Jebbink is overleden. De Gorenaar leed aan een ernstige vorm van kanker en streed enkele jaren tegen de ziekte. In januari van dit jaar was hij nog te zien in het KRO-programma 'De […]
  • 13-dozen-klaar18 december 2011 Voor de minder bedeelden… Maar liefst 200 kerstpakketten voor mensen met een bijstandsuitkering om zo de minder bedeelden ook een kerst te bieden met het lekkers dat daarbij hoort. Ze staan klaar om vervoerd te […]
  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]
  • Twenthe onderuit bij De Tukkers15 februari 2019 Twenthe onderuit bij De Tukkers Twenthe, dat het vanavond zonder aanvoerder Mark Nijland moet doen, ging uit bij De Tukkers met een 2- 0 achterstand de kleedkamers in. De gastheer scoorde in de 18e en 47e minuut. […]
  • Typerecord voor Amber Hummelink3 juli 2015 Typerecord voor Amber Hummelink De Goorse Amber Hummelink blijkt een heus typewonder. Zij was tijdens het examen Typen en Tekstverwerken veruit de beste van een klas met 10 kinderen van de Heeckerenschool met 305 […]