Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent

De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op vrijdagavond verzorgen. Vorig jaar speelde de Goorse band Reflection nog tijdens het borreluurtje en Session in de avonduren. Eerder werd bekend dat TSM weer bij elkaar komt voor een optreden tijdens de Seniorenmiddag op woensdag. Op donderdag speelt weer ‘Fat skool and the wild hens’. Zaterdagmiddag is het Familiespektakel van Apollo en de Tiroler DJ Marc Wiese (Roel Zweers) speelt ’s avonds evenals vorig jaar X-Static. De zondag is voor de PPM-showband. Er zijn vijf DJ’s die tussen de bands door draaien: Bas Zweers, Peter Pas, Hilco Wekking, Ruben van der Geest en Jan Smit (foto). Op vrijdag zijn er ook nog twee volkszangers.

Gerelateerde berichten

  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband24 juni 2017 Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband Na de snikhete openingsavond was op de tweede avond uitstekend toeven in de Tent. En de PPM Showband kan terugkijken op een verdienstelijke vuurdoop. De gelauwerde band heeft al nodige […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Ook muziek Schoolfeest bekend20 januari 2020 Ook muziek Schoolfeest bekend Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette […]
  • Perfecte show op tweede dag Schoolfeest25 juni 2016 Perfecte show op tweede dag Schoolfeest Na een bomvol Borreluurtje is ook de vrijdagavond van het School- en Volksfeest zeer goed bezocht. Het Heiligdom trok veel Goorse bezoekers, maar de drukte was niet storend. Onder […]