Handbaldames Dynamiek in het nieuw

Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging met hun nieuwe outfit op de gevoelig plaat vastgelegd door huisfotograaf Ben van Sermond. Onder leiding van voorzitter Stoel zijn in korte tijd Goorse bedrijven bereid gevonden om de hele vereniging te voorzien van nieuwe shirts, broekjes en kousen.

Gerelateerde berichten

  • Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek1 november 2015 Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek De Goorse Handbalvereniging Dynamiek houdt komende woensdag, 4 november, een inloopmiddag voor kinderen. Iedereen die kennis wil maken met de handbalsport is welkom in sporthal De […]
  • Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC6 november 2017 Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC Handbal vereniging Dynamiek heeft een nieuwe website gelanceerd. De pagina www.hvdynamiek.nl is volledige vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van foto's die gemaakt zijn […]
  • Leonie Kamphuis erelid Dynamiek2 april 2017 Leonie Kamphuis erelid Dynamiek Leonie Kamphuis is benoemd tot erelid van handbalvereniging Dynamiek. Leonie heeft bijna 25 jaar deel uitgemaakt van het bestuur en neemt daar nu afscheid van. Naast de bestuurlijke […]
  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]
  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]