Open huis De Wiene

Basisschool De Wiene houdt open huis. Op dinsdag 12 februari zijn de deuren geopend van 09.00 uur tot en met 12.00 uur. Ook in de avonduren zijn ouders van potentiële nieuwe leerlingen welkom om een kijkje te nemen. Bekijk meer op de vernieuwde website www.obswiene.nl 

Gerelateerde berichten

  • Basisschool Wiene houdt Open Dag8 februari 2018 Basisschool Wiene houdt Open Dag Openbare basisschool Wiene houdt dinsdag een open dag. Van 19.00 uur tot en met 20.30 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen hoe onderwijs op kleine schaal wordt aangeboden. Ook kan […]
  • Buitenlessen bij OBS Wiene4 juni 2019 Buitenlessen bij OBS Wiene Woensdag 5 juni aanstaande organiseert Basisschool Wiene een open ochtend. Er zullen dan lessen worden gegeven in de buitenlucht. Daar is de basisschool net buiten Goor een jaar geleden […]
  • Kledingbeurs in Wiene18 september 2018 Kledingbeurs in Wiene Bij basisschool De Wiene, in het buitengebied van Goor, organiseren ze op 9 oktober een kledingbeurs. Kinderkleding van maat 50 tot en met maat 176 wordt aangeprezen. Aanverwante zaken […]
  • Open dag op ’t Kempke10 maart 2016 Open dag op ’t Kempke De kleine scholen in de buitengebieden worden met het voortbestaan bedreigd, maar OBS De Wiene kijkt nog altijd nog optimistisch naar de toekomst. 'T Kempke, zoals de school in het […]
  • Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces24 mei 2018 Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces De 'buren' zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het […]