Nimmermeer eerste boek Fleurbaaij

De van oorsprong Goorse Sascha Fleurbaaij heeft haar eerste boek op de markt gebracht. De auteur debuteert met het boek NimmerMeer.
Nimmermeer is volgens Fleurbaaij een post-apocalyptische new-adultroman over familieliefde, vertrouwen, ziekte en hoop, op smaak gebracht met een snufje maatschappijkritiek. Het boek gaat over een hachelijke en avontuurlijke zoektocht naar het enige medicijn dat een van de personages in het boek, nog kan redden. Het boek, dat deze week in Tilburg in première ging, is hier te verkrijgen. 

Gerelateerde berichten

  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Keet ‘Marietje’ zwaar getroffen20 mei 2011 Keet ‘Marietje’ zwaar getroffen "Een laffe daad" noemen de heren van de bij Goorse jongeren zeer populaire 'Keet Marietje' het. Gistermiddag werd duidelijk dat het honk door onverlaten zwaar is toegetakeld. Het […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Brandweer uit Goor naar Markelo5 januari 2019 Brandweer uit Goor naar Markelo De brandweer uit Goor is vanmiddag uitgerukt voor een brand bij de buren uit Markelo. Bij afvalpunt De Hulpe ging een hoop met vuil in rook op. De brandweer uit Goor moest de brandweer […]
  • Daniël Arends morgen op de bühne6 april 2016 Daniël Arends morgen op de bühne De Reggehof wordt deze week ook al op donderdagavond bemand. Morgen geeft Daniël Arends zichzelf bloot. De cabaretier cq. standup-comedian won in  2006 Cameretten. Zijn shows Geen Excuses […]