Nimmermeer eerste boek Fleurbaaij

De van oorsprong Goorse Sascha Fleurbaaij heeft haar eerste boek op de markt gebracht. De auteur debuteert met het boek NimmerMeer.
Nimmermeer is volgens Fleurbaaij een post-apocalyptische new-adultroman over familieliefde, vertrouwen, ziekte en hoop, op smaak gebracht met een snufje maatschappijkritiek. Het boek gaat over een hachelijke en avontuurlijke zoektocht naar het enige medicijn dat een van de personages in het boek, nog kan redden. Het boek, dat deze week in Tilburg in première ging, is hier te verkrijgen. 

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Keet ‘Marietje’ zwaar getroffen20 mei 2011 Keet ‘Marietje’ zwaar getroffen "Een laffe daad" noemen de heren van de bij Goorse jongeren zeer populaire 'Keet Marietje' het. Gistermiddag werd duidelijk dat het honk door onverlaten zwaar is toegetakeld. Het […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]