Oald Goor: Kleuterklas Rozenstraat 1951

De redactie van Oald Goor struint geregeld koffers af met oude prenten uit het verleden van ons rustieke Twentse Haagje. Eens in de tijd krijgen we ook een kiekje uit de vorige eeuw opgestuurd. Vandaag een klassenfoto uit 1951 van Joke Visser. Het was de kleuterklas aan de Rozenstraat, ze heeft een deel van de klassenlijst toe kunnen voegen, maar deze is nog niet helemaal compleet. Heb jij ook klassieke prenten, mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl

Bovenste rij vlnr: Gerrit Potman, ?, Henk Hilderink, ?, Henk Slot, Jan Wes, ?, ?., Teun Wijnen, Henk Scholte in’t Hof, Joke van den Burg. Middelste rij vlnr: Jan Wiemerink, ?, Wim Vrijman, Nannie de Vries, Juffrouw Drenth, ?, Hannie van de Berg, Hanneke Schuitert, Coby Westra, Joke Visser, ?, Juffrouwe Vlam, Herman Koelers. Onderste rij staand vlnr: ?, Joke van Zanten, Metha Nieuwenhuis, Hannie van de Vegte, Elsje Smit, ?, ?, ?. Zittend vlnr: Jan van den Burg, Ria Kempers, Jan Klein Leugemors, Betty Hofman, ?.

Gerelateerde berichten

  • Daar kun je mee lezen en schrijven…7 augustus 2014 Daar kun je mee lezen en schrijven… Uit onze koffer met prenten van Goorse ondernemers uit het verleden hebben we vandaag een foto van een vertrouwd ondernemersduo. De Bruna aan de Grotestraat van Herman en Joke Tieman is […]
  • volk hh21 november 2012 Volkstuintjes Goor op historisch schilderij Ze waren vorige eeuw een groene onderbreking tussen de Herman Heijermansstraat en de Kerkstraat. De volkstuintjes van de Goorse bevolking. Joke Visser, die ons onlangs al voorzag van […]
  • De lichtgevende Goorse danseressen uit 198523 september 2014 De lichtgevende Goorse danseressen uit 1985 Landelijke aandacht in het midden van de jaren tachtig voor de danseresjes van de toenmalige carnavalsverenging De Deurdouwers. De jonge Goorse grieten werden uitgenodigd om op te […]
  • Van’n Schol bijna een eeuw geleden25 oktober 2010 Van’n Schol bijna een eeuw geleden Dit is een prachtige┬áprent van bijna een eeuw geleden van de Goorse familie Freriksen. De 'Scholfamilie' is hier op de kiek gezet in 1917 tijdens het 25 jarig huwelijk van Grada Kosters […]
  • Toen Goor nog Zwart Wit was…2 november 2011 Toen Goor nog Zwart Wit was… Henk Eeftink heeft unieke historische beelden van Goor gedigitaliseerd. Op YouTube krijgen de Gorenaren nu een schitterend beeld van het Twentse Haagje van ruim vijftig jaar geleden. Onder […]