Winterwandeling WSV Tempo

W.S.V. Tempo D.M.G. organiseert zondag de tweede van haar drie winterwandelingen. Er zijn mooie routes uitgezet over circa 5, 10 en 15 kilometer door de omgeving van Goor en Markelo. De wandelingen gaan door de bosrijke omgeving van de Herikerberg, de Meene, de Stoevelaarshoek en Herike. De start is bij Camping Bergzicht Twikkelerweg 17 te Markelo. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.30 uur. Afmelden voor 16.00 uur. Voor de 10 en 15 km wordt er een rustplek ingericht. De kosten van deelname zijn € 3,50 per persoon. Voor de leden: 2,50 euro. Kijk op onze website www.wsvtempodmg.nl voor verdere informatie. Of stuur je vragen naar wandelenmettempo@nulloutlook.com

Gerelateerde berichten

  • Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen…1 februari 2019 Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen… De evenementenkalender geeft allereerst de voorstelling van cabaretier René van Meurs weer in de Goorse Reggehof. Hij staat vanaf 20:00 uur op de planken met het programma 'Ik beloof […]
  • Waanzin…7 februari 2017 Waanzin… Ik viel vorige week bijna van mijn comfortabele fauteuil toen ik zag dat er Nederlanders waren die op het Malieveld in Den Haag aan het protesteren waren tegen de president van de […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • e370db5796ccda070fc2e61166ed688d30 augustus 2013 Sjoerd Dijkstra viert mijlpaal: 25 jaar Sjoerd Dijkstra viert een bijzondere mijlpaal. De Gorenaar is 25 jaar en dat viert de sympathieke Gorenaar met zijn vrienden. Zij zetten hem gisteren al in het zonnetje, al was het delen […]
  • Jubileum Schlagerkoor: ‘Riesen Stimmung !’12 april 2015 Jubileum Schlagerkoor: ‘Riesen Stimmung !’ Het was twee keer één groot feest in de achterzaal van De Ster dit weekeinde. Het jubileumconcert van het Goorse Schlagerkoor bleek een enorm succes met twee uitverkochte voorstellingen […]