Winterwandeling WSV Tempo

W.S.V. Tempo D.M.G. organiseert zondag de tweede van haar drie winterwandelingen. Er zijn mooie routes uitgezet over circa 5, 10 en 15 kilometer door de omgeving van Goor en Markelo. De wandelingen gaan door de bosrijke omgeving van de Herikerberg, de Meene, de Stoevelaarshoek en Herike. De start is bij Camping Bergzicht Twikkelerweg 17 te Markelo. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.30 uur. Afmelden voor 16.00 uur. Voor de 10 en 15 km wordt er een rustplek ingericht. De kosten van deelname zijn € 3,50 per persoon. Voor de leden: 2,50 euro. Kijk op onze website www.wsvtempodmg.nl voor verdere informatie. Of stuur je vragen naar wandelenmettempo@nulloutlook.com

Gerelateerde berichten

  • Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen…1 februari 2019 Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen… De evenementenkalender geeft allereerst de voorstelling van cabaretier René van Meurs weer in de Goorse Reggehof. Hij staat vanaf 20:00 uur op de planken met het programma 'Ik beloof […]
  • Wandelen door Goorse dreven8 januari 2016 Wandelen door Goorse dreven Wandelsport Vereniging Tempo DMG (Diepenheim Markelo Goor) organiseert komende zondag weer de eerste van een drietal wandelzondagen. Er kan gestart, vanaf camping De Molnhöfte, worden […]
  • DMG organiseert zondag tweede tocht31 januari 2014 DMG organiseert zondag tweede tocht Wandelsportvereniging Tempo DMG (Diepenheim, Markelo en Goor) organiseert zondag weer drie winterwandeltochten. Ditmaal aan de rand van Goor. De route zal de wandelaars vooral over de […]
  • Wandeltocht Tempo DMG8 januari 2015 Wandeltocht Tempo DMG Traditioneel organiseert de WandelSport Vereniging Tempo DMG (Diepenheim, Markelo en Goor) ook dit jaar weer een drietal wandeltochten op zondag. De eerste is komende zondag. Er kan tussen […]
  • Eerste wandeltocht Tempo D.M.G.3 januari 2017 Eerste wandeltocht Tempo D.M.G. Het nieuwe jaar goed beginnen. Komende zondag organiseert Wandelvereniging Tempo D.M.G (Diepenheim, Markelo en Goor) haar eerste van drie winterwandeltochten. De start is tussen 10.00 en […]