Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl

De gemeente Hof van Twente heeft een nieuwe website gelanceerd onder de naam Hofactief. Deze is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum of een culturele activiteit in Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. De inhoud van de site, die gisteren online is gegaan, is samengesteld door de buurtsportcoaches, Salut Welzijn en de cultuurmakelaar van de gemeente Hof van Twente. De organisaties in de Hof van Twente kunnen zelf de eigen gegevens actualiseren en evenementen publiceren. De nieuwe site is te bereiken via www.hofactief.nl.

Gerelateerde berichten

  • Salut helpt bij buurtbemiddeling17 maart 2022 Salut helpt bij buurtbemiddeling Buurtbemiddeling Hof van Twente is gestart met de landelijke campagne ‘Dat is makkelijk praten’, een initiatief van buurtbemiddelingsorganisaties in Nederland. De campagne draait om het […]
  • Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie?3 februari 2022 Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie? De Buurtsportcoaches van de gemeente Hof van Twente organiseren op woensdag 23 februari een sportieve dag in sporthal De Mossendam waarbij de zogenoemde 'Alleskunner' wordt gezocht. […]
  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Subsidie voor ‘Maatjesproject’ Salut11 oktober 2021 Subsidie voor ‘Maatjesproject’ Salut Welzijnsorganisatie Salut krijgt een subsidie van €35.000 voor het zogenoemde 'Maatjesproject'. Daarin worden vrijwilligers opgeleid om koppelingen tot stand te brengen tussen een […]
  • Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend2 oktober 2021 Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend Met enkele mooie woorden en een officiële openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. […]