Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers

Onder de naam De Hofbloazers is er een nieuw Goor dweilorkest opgericht dat onderdeel is van de jubilerende muziekvereniging Apollo. Maar liefst achttien leden van de Goorse muziektrots zitten in het orkest dat voor allerlei feestelijkheden beschikbaar is en ook nog nieuwe leden kan gebruiken. Goor had nog geen dweilorkest al spelen er wel enkele Gorenaren in ‘Zwabber’ dat zijn oorsprong in Delden kent. Voor meer informatie over de Hofbloazers, die eens in de twee weken op woensdagavond repeteren, kan worden gemaild met hofbloazers@nullgmail.com. Bellen kan ook: 06-24646473.

Gerelateerde berichten

  • Drukte en gezelligheid bij Winters Genieten17 december 2017 Drukte en gezelligheid bij Winters Genieten Het weer was uitstekend en dat droeg er mede toe bij dat Winters Genieten een succes was in het Goorse centrum vandaag. Het was al vroeg druk in het stadshart met het hoogtepunt rondom […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)9 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Veel noviteiten zijn er niet dit jaar tijdens het School- en Volksfeest. "Toch hebben we aandacht geschonken aan onze entree", laat voorzitter Erwin Zwierink weten. "De […]
  • 12 augustus 2015 Rommelmarkt als afsluiting Grenzeloze weken Het is voor de Goorse jeugd een traditie op Koningsdag maar ook nu kunnen de overbodige spulletjes van zolder worden gehaald. Ter afsluiting van de Grenzeloze weken in het Goorse centrum […]
  • Apollo herdenkt overleden muzikanten en houdt reünie7 oktober 2019 Apollo herdenkt overleden muzikanten en houdt reünie Muziekvereniging Apollo staat dit weekend stil bij al haar overleden muzikanten. Deze herdenking vindt plaats in het jaar van het twintigste lustrum. In de afgelopen eeuw zijn er veel […]