Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen…

De evenementenkalender geeft allereerst de voorstelling van cabaretier René van Meurs weer in de Goorse Reggehof. Hij staat vanaf 20:00 uur op de planken met het programma ‘Ik beloof niks’. Iets later op de avond start het jongeren-dancefeest Ster XXL (foto) in de achterzaal van café De Ster met als slotact de bekende DJ Dave Roelvink. Komende zondag starten er verschillende winterwandelingen vanaf camping Bergzicht, uitgezet door Tempo DMG. Zondagmiddag is er ook weer een zondagmiddag-café voor senioren in het Soosgebouw aan de Schoolstraat en komende de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs, ijs en wederdienende, weer in actie in competitieverband met alleen voor GFC een thuisduel, tegen Raalte. Voor alle activiteiten check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]
  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Haanstra, gestampte meisjes en Beatline…30 november 2018 Haanstra, gestampte meisjes en Beatline… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de avond ter ere van Bert Haanstra (foto) in De Reggehof. De Goorse cineast wordt wederom herdacht met een boek van Ronald van de […]
  • Volle bak bij Sterr XXL31 januari 2016 Volle bak bij Sterr XXL Zo'n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee […]
  • Winterwandeling WSV Tempo30 januari 2019 Winterwandeling WSV Tempo W.S.V. Tempo D.M.G. organiseert zondag de tweede van haar drie winterwandelingen. Er zijn mooie routes uitgezet over circa 5, 10 en 15 kilometer door de omgeving van Goor en Markelo. De […]