Joop en Toos 50 jaar getrouwd

Het is vandaag 50 jaar geleden dat Joop en Toos van den Einde in het huwelijksbootje stapten. Deze mijlpaal wordt aanstaand weekend groots gevierd. Namens de buren voor het bruidspaar ook via deze weg de hartelijke felicitaties.

Gerelateerde berichten

  • ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar19 januari 2019 ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar De Goorse aannemer en projectontwikkelaar Martin Roetgerink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar gisteren zijn vrienden van de Partygangsters al de […]
  • Annie en Gerard 50 jaar getrouwd27 december 2018 Annie en Gerard 50 jaar getrouwd Groot feest vandaag in en om huize Rougoor aan de Goorse Scherpenzeelseweg. Daar wordt gevierd dat Annie en Gerard Rougoor alweer vijftig jaar getrouwd zijn. Volgens de familie letterlijk […]
  • Goud voor Joop en Hermien27 december 2018 Goud voor Joop en Hermien Al vijftig jaar een huwelijkspaar. Dat gouden geluk moet gevierd worden en dat gebeurd dan ook. Joop en Hermien Elbert zijn 50 jaar getrouwd en dat wordt opgeluisterd met een feest bij De […]
  • Jopie van den Burg 50 jaar29 augustus 2011 Jopie van den Burg 50 jaar Hij was ooit rijschoolhouder in Goor en eveneens de drummer van de Cherry's. Nu is hij vooral Abraham. Joop van den Burg is vandaag 50 jaar geworden en dat gaat niet onopgemerkt voorbij […]
  • Herma Harperink viert 50ste verjaardag23 oktober 2017 Herma Harperink viert 50ste verjaardag Herma Harperink is ook toegetreden tot de club van 50. Afgelopen weekend is deze mijlpaal samen met de familie en vrienden groots gevierd bij Buddy`s. Ook via deze weg wordt Herma van […]