Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start

De beslissing om ook hele andere dingen te doen naast het programmeren van theatervoorstellingen in De Reggehof lijkt tot op heden een schot in de roos. De toegangskaarten voor het tweedaagse Tiroler tentfeest in samenwerking met Apollo vliegen de deur uit en ook de start van de verkoop voor tickets voor het ‘Blues it up-festival’ is een vliegende. Op vrijdagavond 24 mei is de Johnny Cash-tribute ‘Def Americans‘ de hoofdact op het podium in de grote zaal.

Deze authentieke show met een ode aan één van de grootste countryhelden aller tijden, is overal in het land al bijna 12 jaar een hit. In het voorprogramma speelt de Southern Rock-formatie Black Bottle Riot die ook al furore maakte op de Zwarte Cross en Noorderslag. Tickets voor het festival op 24 mei kosten in de voorverkoop €17,50 en aan de kassa ’s avonds €22,50. Kaarten zijn onder meer te bestellen via deze LINK.

black Bottle Riot

Gerelateerde berichten

  • Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up23 mei 2019 Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up Het Blues It Up festival vindt vrijdag plaats in De Reggehof. Def Americans en Black Bottle Riot gaan het nieuwe evenement inleiden. De eerstgenoemde band staat voor het hoofdprogramma. […]
  • Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken1 maart 2019 Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken De voorverkoop voor het 'Dirty Mind Festival' in De Reggehof dat op 4 oktober wordt gehouden, start op zaterdag 16 maart. De theaterkassa is dan vanaf 09:00 uur geopend. Twee uur later […]
  • Bigband Festival wil door in nieuwe stijl23 januari 2015 Bigband Festival wil door in nieuwe stijl Het Goorse Bigband Festival wil dit jaar een andere opzet kiezen voor het muziekevenement op Tweede Paasdag. Onder de titel 'Blues en Swing' wil de organisatie een breder publiek bereiken. […]
  • Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene18 september 2018 Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene Hij is levensgenieter pur sang en maakte vorig jaar nog furore tijdens de Goorse Revue. Zijn stemgeluid krijgt op Facebook, waar hij bijna dagelijks zingend te zien is, steeds meer […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]