Verontruste buren protesteren tegen paasvuur op De Hogenkamp

Na de publicatie van Stichting Loer dat het een toezegging had dat het paasvuur dit jaar op De Hogenkamp mocht worden gehouden heeft een aantal verontruste buurtbewoners zich gemeld bij de gemeente. Hierdoor is het vooralsnog ongewis of het paasvuur doorgang vindt op De Hogenkamp. Buurtbewoners refereren aan het debacle met oud en nieuw in Scheveningen. Loer-voorzitter Hennie Smit gaf eerder al aan dat Goor het kleinste paasvuur van Overijssel zal hebben, maar daarom niet minder gezellig. Tevens is er volgens Smit nauw overleg met de veiligheidsdiensten om alles in goede banen te kunnen leiden waarbij de veiligheid voorop staat.
De gemeente buigt zich komende week over deze zaak en komt waarschijnlijk dinsdag met uitsluitsel.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend22 mei 2019 Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend Het buurtinitiatief is voltooid. Na maanden van arbeid met vereende krachten is het nieuwe groen- en speelterrein in de Huijgenstraat klaar. In het kader van de week van de […]
  • Negende Hofkrachtcafé in de bieb7 januari 2019 Negende Hofkrachtcafé in de bieb Het is deze week tijd voor het negende Hofkrachtcafé. Donderdagavond is Hofkracht te gast bij Boekwerk Coworking in Goor, bovenverdieping van de bibliotheek. De inloop is om 19.30 uur. […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]