Verontruste buren protesteren tegen paasvuur op De Hogenkamp

Na de publicatie van Stichting Loer dat het een toezegging had dat het paasvuur dit jaar op De Hogenkamp mocht worden gehouden heeft een aantal verontruste buurtbewoners zich gemeld bij de gemeente. Hierdoor is het vooralsnog ongewis of het paasvuur doorgang vindt op De Hogenkamp. Buurtbewoners refereren aan het debacle met oud en nieuw in Scheveningen. Loer-voorzitter Hennie Smit gaf eerder al aan dat Goor het kleinste paasvuur van Overijssel zal hebben, maar daarom niet minder gezellig. Tevens is er volgens Smit nauw overleg met de veiligheidsdiensten om alles in goede banen te kunnen leiden waarbij de veiligheid voorop staat.
De gemeente buigt zich komende week over deze zaak en komt waarschijnlijk dinsdag met uitsluitsel.

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]