Jan Pluimers jubilaris Goors Mannenkoor

Na afloop van de traditioneel goed bezochte jaarlijkse algemene ledenvergadering heeft het Goors Mannenkoor Jan Pluimers  gehuldigd in verband met zijn 25-jarige lidmaatschap. Hij kreeg eveneens de onderscheiding voor zijn verdiensten voor het Koninklijk Nederlands Zangersverbond. Hij kreeg de speld uitgereikt door de voorzitter van het Goors Mannenkoor, Anton Dijkhuis. Onder het genot van een hapje en een drankje maakten alle aanwezigen gebruik van de mogelijkheid om Jan en zijn echtgenote Dinie te feliciteren met deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Volle bak bij concert Goors mannenkoor7 oktober 2019 Volle bak bij concert Goors mannenkoor Een volle zaal met meezingend publiek gisteren in zaal De Bebsel waar het Goors mannenkoor een koffieconcert gaf samen met het Hengeveldse koor MiXX. De koren toonden diversiteit door ook […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Twee jubilarissen bij Goors Mannenkoor8 februari 2016 Twee jubilarissen bij Goors Mannenkoor Tijdens de traditionele jaarvergadering heeft het Goors Mannenkoor twee jubilarissen gehuldigd. Dick Jansen en Jan Kruithof werden beiden in het zonnetje gezet voor 25 jaar lidmaatschap. […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2019 Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder […]