Rembrandt in Historisch Museum

In het kader van het Rembrandtjaar wordt er in het Goors Historisch Museum een mini-expositie gehouden met schilderijen van de Goorse amateurkunstschilder Henk Jalink. Hij maakte in de periode 1990 – 2005 een aantal schilderijen naar Rembrandt van Rijn. Vijf van zijn werken hangen nu in het museum. Henk Jalink heeft bij elk schilderij een uitgebreide beschrijving gemaakt van het origineel, de schilder Rembrandt en van zijn eigen werk. Rembrandt in Goor is tot en met 22 februari te zien in het museum in het voormalige NS-station aan de Stationslaan in Goor.

Gerelateerde berichten

  • GH-museum extra open deze week20 oktober 2018 GH-museum extra open deze week Tijdens de vijfentwintigste editie van de Hof van Twente Herfst Fiets4daagse is het historisch museum deze week doorlopend open van 9.30 uur tot en met 17.30 uur. In het museum is de […]
  • Historisch Museum open op Koningsdag25 april 2017 Historisch Museum open op Koningsdag Om invulling te geven aan Koningsdag is het Goors Historisch Museum donderdag geopend. Van 14.00 tot en met 16.00 uur kunnen belangstellenden de werken van onder meer Paul Boers […]
  • Historisch Museum houdt weer textielmiddag10 maart 2017 Historisch Museum houdt weer textielmiddag Stichting Historisch Goors Historisch Museum nodigt wederom oud-werknemers uit van de textielfabrieken om foto’s uit het archief door te nemen. In navolging van de succesvolle […]
  • Historisch Museum zondag speciaal geopend voor afsluiting tentoonstelling27 januari 2016 Historisch Museum zondag speciaal geopend voor afsluiting tentoonstelling Het Goors Historisch Museum opent deze zondag 31 januari voor de gelegenheid een extra dag zijn deuren, ter afsluiting van de tentoonstelling 'van Oudheidkamer tot Erkend Museum en 150 […]
  • Museum en begraafplaats extra geopend29 augustus 2017 Museum en begraafplaats extra geopend Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘Mooi! Gedoopt’ is het Goors Historisch Museum zondag van 14.00 tot 16.00 uur extra geopend. Ook de deelnemers van de fiets-/en wandelroute van […]