MTB in de sneeuw

Een tocht in een prachtig decor. Dit weekend waren er in het buitengebied van Goor en Delden prima omstandigheden voor de MTB-tocht door Twickel. In totaal deden er bijna 400 deelnemers mee, onder wie veel uit ‘t Twentse Haagje. Zij legden met succes de tocht over 35 of 55 kilometer af.

Gerelateerde berichten

  • MTB Toerclub zoekt nieuwe trainers28 februari 2019 MTB Toerclub zoekt nieuwe trainers De Goorse Toerclub zit in de lift en zoekt nieuwe trainers. Om te voorzien in de begeleiding zoekt de lokale fietsvereniging, die inmiddels twee jaar bestaat, nieuwe coaches voor de jeugd […]
  • Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters19 maart 2017 Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters Amanda Slot-Willems heeft zondag de eerste editie van de Dutch Masters of MTB gewonnen. De Goorse huisarts had tien uur en een kwartier nodig voor de liefst 200 kilometer lange tocht op de […]
  • Grote MTB-tocht door Goor6 augustus 2017 Grote MTB-tocht door Goor De Twickel Trappers organiseren dit jaar op zondag 27 augustus een grote overgangstocht. Een tocht voor MTB en cyclecrosses. Ook grote delen van het buitengebied van Goor worden aangedaan. […]
  • Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief29 juli 2017 Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief Tevreden gezichten bij de organisatie van de zomerse kinderactiviteiten van ondernemersvereniging Goor Collectief. Vanmiddag kwamen zeker zestig af op de mountainbike-clinic die werd […]
  • Goorse clubs dit weekeinde niet in actie24 januari 2019 Goorse clubs dit weekeinde niet in actie De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector komen dit weekeinde niet in actie. De KNVB heeft alle wedstrijden van de amateurclubs in het district Oost vanwege het winterse weer […]