Olympia 1 begint met overwinning

In de 1e klasse D zijn de tafeltennissers van Olympia 1 de voorjaarscompeetitie begonnen met een kleine overwinning op Thibats 2. In de sportzaal aan de Kievitstraat werd tegen het tweede team van de studenten uit Enschede een minimale 6-4 overwinning geboekt.

Gerelateerde berichten

  • Belangrijke zege Olympia 117 oktober 2017 Belangrijke zege Olympia 1 Een belangrijke zege voor de tafeltennissers van Olympia 1. Zij zegevierden met 6-4 over DTS en droegen zo de rode lantaarn over aan de┬ádirecte concurrent uit Enschede. Ook het tweede team […]
  • Olympia 1 begint met twee zeges24 september 2018 Olympia 1 begint met twee zeges Het eerste team van Olympia is de najaarscompetitie in de eerste klasse C uitstekend begonnen met twee overwinningen. In Twello werd afgerekend met Trias, terwijl ook Vitesse aan de […]
  • Olympia 1 onderuit, tweede team gelijk8 oktober 2018 Olympia 1 onderuit, tweede team gelijk De tafeltennisheren van Olympia hebben de tweede nederlaag op rij geleden. Na de seizoensstart met twee zeges gingen ze opnieuw een onderuit. Borne was met 6-4 te sterk. In de 1e klasse B […]
  • Tafeltennissers Olympia allebei onderuit26 september 2017 Tafeltennissers Olympia allebei onderuit De tafeltennissers van Olympia 1 en 2 hebben allebei een moeilijke competitiestart gemaakt. In de 1e klasse D ging het eerste team in de ouverture in Lochem tegen de Toekomst 4 met 7-3 ten […]
  • Hector jo8 1 en 2 Twents zaalvoetbalkampioen2 februari 2019 Hector jo8 1 en 2 Twents zaalvoetbalkampioen De jonge talenten van Hector jo8-1 en jo8-2 zijn zaterdag in Borne Twents zaalvoetbalkampioen geworden. De twee teams van de groen-witten wonnen vorige week al het Hof van Twente-toernooi […]