Goorse clubs op jacht naar verlossing op Bevrijdingsdag

De Goorse voetballers worden druk tijdens de feestdagen. De afgelaste duels zijn verplaatst naar zondag 5 mei. Op Bevrijdingsdag gaan de Goorse clubs dan ongetwijfeld op jacht naar de bevrijding uit de onderste regionen, want zowel Twenthe, Hector als GFC moeten nog vol aan de bak om lijfsbehoud. GFC had al een ingelaste wedstrijd op 5 mei en moet de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Raalte inhalen op de zaterdagmiddag voor het paasweekend. Twenthe speelt op 5 mei op bezoek bij Reunie, Hector acteert tegen DAVO.


Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Clubs op Tweede Paasdag aan de bak15 februari 2017 Clubs op Tweede Paasdag aan de bak De Goorse voetballers moeten met Pasen toch aan de bak. De wedstrijden, die afgelopen weekend werden afgelast, zijn ingeroosterd op Tweede Paasdag. Op maandag 17 april moeten GFC, Hector […]
  • Goorse clubs in actie op Eerste Paasdag15 maart 2018 Goorse clubs in actie op Eerste Paasdag Het is even wennen maar het dient tocht echt te gebeuren voor de Goorse clubs. Zij zullen op 1e Paasdag, zondag 1 april in competitieverband in actie moeten komen. Twenthe speelt dan thuis […]
  • Goorse clubs vechten voor lijfsbehoud en de titel4 mei 2019 Goorse clubs vechten voor lijfsbehoud en de titel Het einde van het seizoen nadert en dus neemt in veel competities ook de spanning toe. In het weekend van de bevrijding kan Twenthe zich vrijwel verzekeren van lijfsbehoud als het wint […]
  • Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE11 februari 2017 Duels Goorse clubs op de tocht… UPDATE De Goorse clubs moeten morgen ijs en weder dienende nog wel even aan de bak in de vrieskou. Twenthe Goor, dat weer kan beschikken over Michiel Wijnbergen, ontvangt op het eigen sportpark […]