Twenthe verliest van Witkampers

Twenthe Goor heeft vanavond een oefenduel tegen derdeklasser Witkampers verloren. Op het eigen sportpark waren de bezoekers met 3-2 te sterk. Twenthe kwam twee keer op voorsprong, maar kon die weelde niet vasthouden. De Goorse doelpunten kwamen op naam van Mark Nijland en Wouter Leusink. Zondag hervat Twenthe de competitie tegen koploper en de torenhoge titelfavoriet Sportlust Glanerbrug.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-118 september 2016 Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-1 De eindstanden van de duels van de Goorse voetbalclubs: 3B: 14.00: uur: Eerbeekse Boys - vv Twenthe 3-2 (doelpunten Twenthe: Jasper Groothuis en Mark Nijland) 4B: 14.00 uur: BSC […]
  • Twenthe wint bij koploper Hengelo22 februari 2015 Twenthe wint bij koploper Hengelo Twenthe heeft voor een verrassing gezorgd in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink won met 3-2 bij koploper Hengelo. Twenthe was de betere ploeg bij de lijstaanvoerder […]
  • Duels Twenthe, Hector en GFC afgelast16 december 2018 Duels Twenthe, Hector en GFC afgelast De voetballers van de Goorse voetbalclubs kunnen de schoenen opbergen. De duels van vanmiddag zijn in verband met de sneeuwval afgelast. Twenthe zou thuis spelen tegen DSVD, SV Hector […]
  • Twenthe onderuit bij Blauw Wit, Hector verliest van ATC11 augustus 2015 Twenthe onderuit bij Blauw Wit, Hector verliest van ATC Twenthe Goor heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. De equipe van Michiel Mensink, die maar kon beschikken over vier spelers van het eerste team, ging met 2-0 […]