SP en PvdA: niet doorgaan paasvuur geen optie

De PvdA en de SP willen dat de gemeente alles op alles zet om het paasvuur in Goor te laten doorgaan. Dit laten de raadsleden Apolonnia Sligman (PvdA) en Frank Stevens (SP) in een reactie aan deze site weten. Het was de bedoeling dat het paasvuur op 21 april zou worden ontstoken.

Gerelateerde berichten

  • PvdA hekelt opstelling SP in bomenkapkwestie13 april 2015 PvdA hekelt opstelling SP in bomenkapkwestie De lokale PvdA-fractie snapt niet waarom SP-raadslid Robert Keizer in een actiecomitĂ© zit die zich verzet tegen de bomenkap in en om Goor. Volgens voorman Fred Rijkens was de bomenkap is […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
  • Begroting goed gekeurd maar niet zonder slag of stoot8 november 2018 Begroting goed gekeurd maar niet zonder slag of stoot De programmabegroting van de gemeente Hof van Twente voor 2019 werd gisteravond uiteindelijk goed gekeurd door de gemeenteraad maar dat ging niet zonder slag of stoot. De oppositiepartijen […]
  • Partijen vallen over elkaar heen over windenergie30 juni 2016 Partijen vallen over elkaar heen over windenergie De komst van een grote windturbine op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek is van de baan maar daarmee is de discussie daarover nog niet verstomd. Integendeel. Partijen vallen in […]